Če ne veste, katera alu les okna izbrati, izberite alu les okna


Alu les okna predstavljajo idealno kombinacijo, če iščete kvalitetna in energetsko učinkovita okna. V podjetju Okna KLI Ambient smo vedno v koraku s časom in sledimo vsem trendom na področju izdelave kvalitetnih oken. Kombinacija lesa in aluminija ponuja najboljšo možno toplotno izolacijo in energetsko varčnost. Les, moderen in večen material, in aluminij, moderen material, ki sta združena v eno alu les okno, se lahko pohvalita z dvema izredno pomembnima lastnostma - trdnostjo in prevodnostjo. Če torej ne veste, katera okna izbrati za vašo hišo, potem so les alu okna idealna izbira za vas. Alu les okna v sebi združujejo najboljšo energetsko kombinacijo.

Prednosti alu les oken pred ostalimi okni


Prednosti in lastnosti alu les oken - izredna toplotna izolacija

Ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali preprosto zamenjavo starih oken z novimi, je zelo pomembna izolacija, ki jo lahko dosežemo s pravilno izbiro oken. Danes je zelo velik poudarek na energetski učinkovitosti objektov, pri tem pa bistveno vlogo odigrajo prav okna oziroma pravilna izbira materialov za okna. Sodobna alu les okna imajo veliko prednosti. Les, naravni material, daje prijeten in topel občutek bivanja in je prijeten na otip, sodoben material aluminij pa poskrbi za popolno zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Alu les okna so torej zaradi materialov in konstrukcije izredno primerna za vgradnjo v objekte, kjer pričakujemo dobro toplotno izolacijo. Prednost alu les oken je tudi v prezračevanju. Konstrukcija zunanjega alu okvirja oziroma maske namreč omogoča optimalno zračenje. To je pomembno predvsem, da se izognemo kondenzu med aluminijem in lesom.


Cenik in ostale informacije alu les oken

Cenik alu les oken in ostalih oken in vrat si lahko ogledate na naši spletni strani. Prav tako opise in tehnične podatke ter prednosti alu les oken. Če imate kakršnokoli vprašanje ali se preprosto ne morete odločiti, katera alu les okna izbrati, vam bomo z veseljem pomagali z našimi strokovnimi nasveti.

UGODEN CENIK LESENIH OKEN

katera alu les okna so najbolj primerna za vaš dom?