Lesena okna dimenzije za vsak dom – garancija zajamčena

Lesena okna ali katera druga? Se ne morete odločiti? Ne veste, katera okna izbrati za vašo hišo, stanovanje ali morda poslovni prostor? Lesena okna so zdrava okna – zdrava za uporabo, njihova proizvodnja pa je najmanj škodljiva za okolje. Izdelava oziroma proizvodnja lesenih oken je energijsko najmanj potratna in v primerjavi z drugimi materiali, bistveno manj obremenjuje okolje.

Zaradi specifične zgradbe lesa, lesena okna poskrbijo za optimalno vlažnost prostorov, omogočajo odlično zvočno in toplotno izolacijo - ustvarjajo učinkovito prepreko med hrupom, toploto in mrazom ter notranjostjo objektov, hkrati pa so okolju in človeku prijazna.

lesena okna

Enostavna lesena okna, lahko po odsluženi življenjski dobi predelamo v manj zahtevne lesene izdelke, kot so na primer iverne plošče, ali pa jih uporabimo kot energent, kar je še eno dejstvo, ki govori v njihovo prid.
V podjetju Okna in vrata Logatec d. o. o., imamo dolgoletne izkušnje na področju izdelave stavbnega pohištva. Naši proizvodi se lahko pohvalijo z odličnimi termoizolacijskimi lastnostmi, dolgo življenjsko dobo, energijsko učinkovitostjo, estetsko dovršenostjo, zanje pa nudimo tudi dolgoletno garancijo.

Pri nas boste dobili najboljša lesena okna in polkna različnih dimenzij in oblik, od enostavnih do bolj kompleksnih. Za vse informacije o ceni in ceniku pa smo vam na voljo na spletni strani ali na sedežu podjetja.


Za visokokvalitetna lesena okna garancija zajamčena

lesena okna garancija

Garancijo kakovosti lesenih oken in ostalega stavbnega pohištva iz proizvodnje našega podjetja, potrjujejo številne pozitivne kritike naših strank. Pri delu smo usmerjeni v razvoj, zato neprestano investiramo v nove tehnologije, sledimo aktualnim trendom v svetu ter ostalemu napredku, na področju proizvodnje lesenih oken in vrat, ves čas pa ostajamo zvesti uporabi naravnih materialov, kakršen je les.

Ponujamo vam kakovostna in okolju prijazna lesena okna in polkna, ki so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah ali celo izdelana po meri. Ker se način gradnje spreminja, so se pokazale potrebe po izdelavi lesenih oken po naročilu, prilagojenih sodobno grajenim objektom in dimenzijam, ki so daleč od standardnih. Naša lesena okna so sodobno zasnovana in tehnično dovršena, prilagojena so urbanističnim usmeritvam, okolju in celotni podobi stavbe.

Okna, enostavna ali kompleksnejših oblik, so zaradi svojih tehničnih lastnosti in sodobnega izgleda najboljša izbira za novo generacijo nizkoenergijskih, pasivnih in energetsko pozitivnih objektov.


Kakšna lesena okna izbrati, da bo vzdrževanje enostavnejše?

Les je naravni material, ki potrebuje določeno nego in tega se zavedajo vsi, ki se odločijo za nakup lesenih oken. Njihove pozitivne lastnosti močno prepričajo, če jih postavite na tehtnico nasproti vzdrževanju. Garancija lesenih oken zajema napake, ki bi se lahko pokazale kmalu po vgradnji, ampak lahko vam s čisto vestjo povemo, da primerov, kjer bi stranke uveljavljale garancijo za lesena okna zaradi slabega materiala, pri nas ne poznamo.

Garancija lesenih oken običajno vključuje slabše delovanje okovja, kljuk, možnost rosenja v medstekelnem prostoru dvo ali troslojnih lesenih oken, slabše zapiranje, obstaja možnost, da se veliki in kompleksni okvirji zaradi teže povesijo, kar pa zaradi kakovostnega okovja, ki ga vanje vgrajujemo, ne vidimo pogosto, pri enostavna lesenih oknih pa sploh ne, saj so ta lažja.

dvokrilna lesena okna

Ne glede na to ali se odločite za standardne dimenzije ali po meri in za kakšno napako gre, se naši strokovnjaki hitro odzovejo in po predhodnem dogovoru stranko obiščejo ter sanirajo napake. Najbolj pomembno je, da vsako morebitno napako, ki se na lesu, ali ostalih sestavnih delih okna pojavi, pravočasno odkrijete in nas o tem tudi čimprej obvestite.

Priporočamo vam, da kompleksna in enostavna lesena okna enkrat letno pregledate, pri tem pa bodite pozorni na razpoke v lesu, morebitne mehanske poškodbe od toče ipd., saj bo tako vzdrževanje lažje, poškodba pa ne bo segla v globino lesenih oken in vrat.


Lesena okna standardnih dimenzij in izdelava po meri – cenik

Če se zanimate za nakup novih kompleksnih ali enostavnih lesenih oken, vas vabimo, da na spletni strani izpolnite obrazec za brezplačno povpraševanje, vpišete želene dimenzije za lesena okna ali vrata ter nekaj ostalih podatkov, mi pa vam bomo poslali ponudbo. Naš cenik lesenih oken in vrat vas bo presenetil, prav tako pa boste navdušeni nad ugodnimi plačilnimi pogoji, za katere se ves čas trudimo, da so strankam čim bolj prijazni.

Ob večjem naročilu, cene lesenih oken tudi prilagodimo. Tudi pri lesenih oknih, ki niso standardnih oblik jih izdelamo po meri, je cenik dostopen in ne predstavlja velike razlike med enostavnimi lesenimi okni klasičnih dimenzij, iz standardne ponudbe. Oglejte si našo spletno stran in modele lesenih oken različnih dimenzij, tudi alu-les oken, vrat in izberite prave zase.

ŽELIM ODDATI POVPRAŠEVANJE