Pošlji povpraševanje

Tlakovci za dvorišča, stopnice, steze, dovozne poti

Tlakovci za dvorišča iz betona predstavljajo najpogostejšo izbiro ne samo za ureditev dovoznih poti in dvorišč, ampak tudi potk v okolici hiše ali vrta. Betonski tlakovci so priljubljeni tudi za stopnice. Tlakovane površine so trajne in sooblikujejo okolico hiše v vseh letnih časih. Betonski tlakovci predstavljajo odporen material z razmeroma dolgo dobo uporabe, hkrati pa je beton v svoji osnovi naraven material, saj je narejen iz cementa, vode, mineralnega agregata in zraka. Tem štirim osnovnim sestavinam so dodani še določeni kemijski preparati, ki izboljšujejo odpornost izdelka, in barvni pigmenti, ki tlakovce obarvajo.

Tlakovci za dvorišča Jarc so izdelani iz visokokakovostnih materialov, za vrhunsko kakovost pa poskrbi tudi tehnološko dovršen in moderen način izdelave, ki temelji na računalniškem vodenju posameznih delovnih procesov: od priprave betona, izdelave in sušenja izdelkov do paletiranja in paketiranja izdelkov.

Betonski tlakovci za dvorišča Jarc bodo zadovoljili vsak okus

Za kakšno debelino tlakovca se odločiti, je odvisno od namembnosti površine, ki bo tlakovana. Bodo tlakovci za dvorišča in dovozne poti ali pa bodo to tlakovci za stopnice? Za dovozne poti in druge bolj obremenjene površine je najbolje izbrati tlakovce debeline okrog 8 centimetrov. Za vrtne potke, tlakovanje teras ali okolice bazenov pa so povsem dovolj tanjši, 6-centimetrski betonski tlakovci. Pri debelini tlakovcev je treba upoštevati še pravilo, da mora z velikostjo površine rasti tudi debelina. Današnji trend gre sicer v smeri vedno večjih površin.

Tlakovci za dvoriščaIzbiri debeline sledi izbira ustreznega dizajna, oblike in barve. Načini obdelave in dizajni, ki jih omogoča sodobna tehnologija, so številni, vsi pa so estetsko dovršeni. Z njimi lahko dosežemo videz naravnega kamna ali videz postaranega kamna oziroma t. i. antični videz. Nekateri tlakovci imajo hrapavo in s tem nedrsečo površino, kar je že v splošnem dobrodošla prednost. Še zlasti kadar so to tlakovci za stopnice ali pa kadar tlakovce polagamo v okolico bazenov, okrasnih fontan in vrtnih pip.
Na voljo so različne oblike tlakovcev, od pravokotnih do okroglih. Prav taki so lahko tudi robovi - mehkejši posneti ali ostrejši, pravokotni.

Kar se barv tiče, lahko izberete enovit videz, torej eno barvo različico, lahko pa se ravnate po trenutnih trendih in tlakujete okolico s tlakovci v barvni kombinaciji dveh ali treh barv. Takšni tlakovci za dvorišča so priljubljena izbira, ker je na njih umazanija manj vidna, hkrati pa dajejo razgiban naraven videz.

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte, kako ugodni so naši betonski tlakovci za dvorišča in stopnice. Le preverite naš cenik.

Vabljeni!

Cementni izdelki Jarc | Različni betonski izdelki vrhunske kakovosti po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: