Cepljeni zidaki so cenovno in estetsko ugodna rešitev

 

Cepljeni zidaki so montažni elementi, ki jih lahko uporabite za gradnjo okrasnih ograjnih zidov. Cepljeni zidaki so pravzaprav betonski kvadri in zato poceni, saj je cena proizvodnje teh betonskih zidakov ugodna. Na drugi strani pa so cepljeni zidaki estetsko privlačni, saj izgledajo, kot da bi bili narejeni iz kamna. Podjetje Cementni izdelki Jarc za vas že desetletja pripravlja odlične betonske izdelke, kot so denimo betonski kvadri ali betonski tlakovci. Ugodno vam priskrbimo tudi betonske izdelke za vrt. Če vas zanima polaganje tlakovcev brez robnika ali cena betonskih zidakov, vam predlagamo, da si ogledate naš cenik. Podjetje Cementni izdelki Jarc se vedno potrudi za svoje stranke, zato pazimo, da je cena betonskih zidakov in drugih proizvodov konkurenčna.

 

Cepljeni zidaki so najboljša opcija za okrasne zidove

 

Cepljene zidake delimo na dve vrsti. Lahko so lomljeni dvostrano ali štiristrano. Prve uporabljamo za izdelavo ograj, druge pa za izdelavo stebrov. Cepljeni zidaki so votli in jih je mogoče zaliti z betonom ter po potrebi tudi armirati. S takšnimi betonskimi kvadri dosežemo maksimalno stabilnost in trdnost ograje ali stebra ob tem, da gre za estetsko dovršeno rešitev po ugodni ceni. Ti betonski zidaki po vgradnji namreč izgledajo, kot da gre za lepo obdelane kamne ne pa za vgrajene betonske kvadre.

 

Cena cepljenih betonskih zidakov je zelo ugodna

 

Cepljeni zidaki in robnikiCena lomljenih betonskih zidakov je pri nas ugodna iz dveh razlogov. Ker gre za betonski izdelek, je proces proizvodnje relativno poceni. Na drugi strani pa se podjetje Cementni izdelki Jarc vedno trudi za svoje stranke, da z nakupom našega materiala sklenete dober posel. Ponujamo vse vrste betonskih kvadrov in drugih izdelkov po konkurenčnih in ugodnih cenah. Če se boste lotili polaganja tlakovcev brez robnika, zidanja predelnih nosilnih ali nenosilnih sten, izdelave škarpnic, palisad, kanalet, muldnic ali pranih plošč ter potrebujete material po ugodnih cenah, smo mi zagotovo pravi naslov za vas. Preverite cepljene zidake v ceniku naših cementnih izdelkov in se prepričajte, da so naše navedbe točne.

 

Jarc.si | Cepljeni zidaki so pametna rešitev za ograjo ali stebre – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Vaše 10a
Medvode
Delovni čas
od 7. do 17. ure, sobota od 8. do 12. ure.
Spletna stran
E-pošta
01 3617936
Seznam fraz
Cepljeni zidaki, betonski kvadri, cena betonskih zidakov, Polaganje tlakovcev brez robnika, cementni izdelki cenik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA