Pošlji povpraševanje

Betonski tlakovci podjetja Jarc


Betonske tlakovcepodjetja Jarc odlikujejo odlična kvaliteta, obstojnost in estetska dovršenost. Že več kot petdeset let dokazujemo, da smo vodilno podjetje pri izdelavi poceni betonskih tlakovcev,betonskih travnih tlakovcev,betonskih tlakovcev H, koritnic, robnikov, ograj, ploščic, opornih zidov, kaminov, umivalnikov in ostalih betonskih izdelkov. Naše izdelke je mogoče videti v okolici zasebnih hiš ter na javnih površinah povsod po Sloveniji, vedno bolj prepoznavni pa smo tudi v tujini. Pobrskajte med našo ponudbobetonskih tlakovcev.Cenikje dostopen na spletni strani podjetja.

TlakovciBetonski tlakovci Jarc

Betonski tlakovci za vsako površino


Zbetonskimi tlakovcije mogoče obdelati različne površine in jim s tem povečati funkcionalnost ter estetsko dovršenost. So odlična izbira za okolico hiše, dovoze, parkirišča v okolici hiš in drugih objektov, z betonskimi tlakovci lahko obdelamo pločnike, terase in druge javne in zasebne površine. Če želite ohraniti ali obnoviti travo, priporočamobetonske travne tlakovcez luknjami, ki preprečujejo, da bi uničili zelene površine. Na voljo so vam različni tlakovci dimenzij 10x10 cm, 20x10 cm, 20x20 cm in 20x30 cm in drugih ter različne barve in vzorci, kar omogoča izjemno veliko kombinacij. Na ta način je lahko vsaka površina, obdelana z betonskimi tlakovci Jarc, unikatna. Zaradi številnih izkušenj vam lahko pri izbiri in možnostih, ki so vam na voljo, tudi strokovno svetujemo.


Če vas ni prepričala velika izbirabetonskih tlakovcev,cenik tlakovcevgotovo ne razočara, saj dobite pri nas največ za izbrano ceno.

VEČ O CENIKU BETONSKIH TLAKOVCEV


Betonski tlakovci - cenik in ostale prednosti


Cenik betonskih tlakovcevje na voljo na spletu, obpoceni betonskih tlakovcihpa prednost predstavljajo tudi kvaliteta, trdnost, estetika, strokovno svetovanje in vgradnja, hitro reševanje reklamacij ter velika izbira izdelkov. Vsi betonski tlakovci so izdelani po najvišjih slovenskih in evropskih standardih. Beton je izjemno hvaležen in dandanes najpogosteje uporabljen material, saj je naraven, vzdržljiv, enostaven za obdelavo, ob tem pa ne škoduje okolju, saj ga je mogoče enostavno reciklirati.


Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in izberite Jarcbetonske tlakovce. Cenikin ostale informacije so vam na voljo na naši spletni strani.