Pošlji povpraševanje

Delovanje oz. princip delovanja toplotne črpalke zrak voda (9 kW itd.): izkušnje

Princip delovanja toplotne črpalke zrak vodaDelovanje toplotne črpalke zrak voda je zelo preprosto. Kot glavni vir svojega delovanja uporablja zrak, neizčrpen in popolnoma brezplačen vir energije. Zrak predstavlja od 70 do 80 % potrebne energije za delovanje, preostalih 20 do 30 odstotkov pa prispeva električna energija. Vidimo lahko, torej, da porabi za svoje delovanje izredno malo električne energije. Princip delovanja je zelo preprost, omogoča pa velike prihranke pri stroških ogrevanja in priprave sanitarne vode. Naša ponudba zajema različne ogrevalne toplotne črpalke z istim principom delovanja in različno močjo (na primer: toplotna črpalka 9 kW): visokotemperaturne in nizkotemperaturne toplotne črpalke in toplotne črpalke za velike objekte. Če ne veste, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati ali pa vas preprosto zanima, kako deluje toplotna črpalka zrak voda, vas vabimo, da nas kontaktirate. Preko spletnega obrazca nam lahko pošljete povpraševanje, še bolj pa se bomo razveselili vašega obiska in vam razložili vse, kar vas zanima o delovanju toplotne črpalke.


Kako deluje toplotna črpalka zrak voda? Varčno!

Ogrevalna toplotna črpalka zrak voda pomeni v primerjavi z ostalimi viri ogrevanja najnižje stroške. Se sprašujete, kako deluje toplotna črpalka? Delovanje poteka tako, da kot glavni vir energije izkorišča zrak, ki je brezplačen, poleg tega pa potrebuje za delovanje malo električne energije. Toplotne črpalke s preprostim principom delovanjaso ne le najbolj poceni izbira, so tudi najbolj enostavna. Zrak je povsod okoli nas in toplotno črpalko zrak voda lahko brez dodatnih stroškov namestimo v praktično vsak objekt. Toplotna črpalka (9 kW in ostale) je po naših izkušnjah odlična izbira za vas, saj vam omogoča velike prihranke. Naše toplotne črpalke dosegajo tako visoka grelna števila (COP), da so primerljive z veliko dražjimi sistemi za ogrevanje, ki kot vir energije uporabljajo podtalnico (toplotna črpalka voda voda) ali zemljo (toplotna črpalka zemlja voda).

OGREVALNE TOPLOTNE ČRPALKE ZA NIZKE STROŠKE OGREVANJA


Kakšne so izkušnje uporabnikov toplotnih črpalk zrak voda?

Vas zanimajo izkušnje uporabnikov naših toplotnih črpalk? Pozitivne so. O tem pričajo tudi številne zadovoljne stranke, ki se k nam vedno znova rade vračajo.

Kako deluje toplotna črpalka zrak voda 9kW?