Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za sanitarno vodo po ugodni ceni

Podjetje Orca Energija, ki deluje v Mariboru, je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev toplotnih črpalk za sanitarno vodo, ki so na voljo po izjemno ugodni ceni, obenem pa smo distributer tudi za ostale varčne ogrevalne in hladilne sisteme od klimatskih naprav, peletnih peči, infrardečih panelov pa vse do prezračevalnih sistemov. V kolikor vas zanima nakup obtočne črpalke za sanitarno vodo ali stenske smo prepričani, da je naše podjetje pravi naslov, saj pri svojem delovanju skrbimo za strokovnost, inovativnost, usmerjenost k strankam in se trudimo, da znižujemo stroške ogrevanja in izboljšujemo kvaliteto življenja, ki je postalo naše poslanstvo. Odlikujejo nas zanesljivost, o katerem dovolj govori podatek, da Orca greje in hladi že več kot 15.000 domov, nudimo pa vam celovite rešitve od prvega načrta do končnega izdelka, obenem pa nudimo varnost z večletno garancijo ter udobje naših strank v vseh fazah.

Cena montaže toplotne črpalke

Toplotna črpalka za sanitarno vodo - prihranek pri ceni ogrevanja

Naše podjetje je znano po tem, da proizvaja visokokakovostne in estetsko dovršene produkte, ki so proizvedeni v Sloveniji in med katerimi izstopajo toplotne črpalke za sanitarno vodo po strankam prijazni ceni. Za naše produkte uporabljamo le najboljše materiale, ki so razpoložljivi na evropskem trgu in našo kakovost so prepoznali tudi v ostalih evropskih državah, saj največ kupcev prihaja iz Avstrije, Španije, Portugalske, Poljske, Nemčije in Italije. Obtočne črpalke za sanitarno vodo so v zadnjem času zamenjale stare načine ogrevanja kot je električen bojler, saj za svoje delovanje uporabljajo vire, ki se nahajajo v naši okolici (voda, zemlja, zrak) kar pomeni, da jih ni potrebno plačevati, s čimer ogromno prihranimo pri ogrevanju ali ohlajevanju, obenem pa so viri obnovljivi, kar pomeni, da pridodamo okolju v katerem živimo. Prepričani smo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam ter vas bodo naše storitve in produkti navdušili.

Toplotna črpalka za sanitarno vodo - ugodna cena ter dolga življenjska doba

Toplotna črpalka za sanitarno vodo je idealna rešitev za vsako hišo, saj je izjemno enostavna za postavitev in je tako lahko praktično v katerem koli prostoru, nudi ogromen prihranek, obenem pa ima toplotna črpalka za sanitarno vodo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da je ni potrebno hitro zamenjati in vam bo služila dolgo časa. Pomembna prednost črpalke je tudi ta, da lahko, v kolikor si tega želimo, z njimi ohlajamo drugi prostor. Če imate v vaši hiši kletne prostore, v katerem želite imeti nižje temperature za vašo zimsko zalogo je tako Orca črpalka prava izbira. Imamo odlično organizirano mrežo monterjev in servisno službo, ki zagotavlja hiter in ugoden servis, s sodelovanjem pa smo našo mrežo uspeli razširiti tudi v Avstrijo. Nudimo produkte tako za končne stranke kot tudi poslovne partnerje v veleprodaji, ki imajo tudi možnost oblikovanja in proizvodnje lastne znamke toplotnih črpalk za sanitarno vodo po ugodni ceni.

Sanitarna toplotna črpalka po ugodni ceni

Obtočna črpalka za sanitarno vodo je prava rešitev za vas

V podjetju Orca energija vam zagotavljamo celoten komplet oz. kot temu strokovno rečemo - izvedbo na ključ. Najprej je izjemno pomembna izbira toplotne črpalke za sanitarno vodo po ugodni ceni, ne glede na to ali se odločite za obtočno ali stensko, zato vam nudimo svetovanje s strani strokovno usposobljenih sodelavcev. Ko opravite nakup vam nudimo možnost montaže, naša prednost je, da pridemo ne glede na to, na katerem koncu Slovenije živite. Za vse nakupe zagotavljamo redne letne servise in vzdrževanja, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo toplotnih črpalk in njihovo brezhibno delovanje. Verjamemo, da lahko izboljšamo kvaliteto življenja posameznikov, zato se vsak dan trudimo, da vam ustrežemo. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem bomo odgovorili ali pa se oglasite osebno v podjetju.

UGODNO TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNE VODE