Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje hiše z izredno dolgo življenjsko dobo


Toplotna črpalka zrak vodaToplotna črpalka zrak voda ima dve nalogi: uporabite jo lahko za ogrevanje hiše oziroma stanovanjskih prostorov, poleg tega pa jo lahko uporabite tudi za ogrevanje sanitarne vode. Investicija v toplotno črpalko je zagotovo pametna investicija, ki se vam bo na račun prihrankov pri stroških ogrevanja povrnila v hitrem času. Ogrevanje hiše s toplotno črpalko zrak voda je v primerjavi s konvencionalnimi viri ogrevanja, kot je na primer kurilno olje ali elektrika, cenovno veliko bolj ugodno, saj lahko veliko privarčujemo. In ne le to, veliko lahko naredimo tudi za okolje, saj je ogrevanje hiše s toplotno črpalko zrak voda okolju prijazno.

VEČ O TOPLOTNI ČRPALKI MITSUBISHI


Življenjska doba toplotne črpalke za ogrevanje hiše je lahko zelo dolga

Toplotne črpalke imajo dolgo življenjsko dobo. Z rednim vzdrževanjem in servisiranjem pa lahko njihovo življenjsko dobo še podaljšate. Obiščite nas v Orca Energija d. o. o. in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri toplotne črpalke za vaš objekt. Poskrbeli pa bomo tudi za ustrezno in strokovno montažo ter redno servisiranje, s čimer bomo še podaljšali življenjsko dobo vaše toplotne črpalke zrak voda.

Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje hiše - katero izbrati? Izberite najboljšo!

Ogrevanje hiše s toplotno črpalkoToplotna črpalka zrak voda predstavlja enega cenovno najbolj ugodnih načinov ogrevanja. Investicija v kvalitetno in zanesljivo toplotno črpalko je investicija, ki je zagotovo ne boste obžalovali. Ne le, da bodo stroški ogrevanja občutno nižji, ogrevanje hiše s toplotno črpalko zrak voda je tudi okolju in uporabniku prijazno. Če ne veste, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati, vas vabimo, da nas obiščete. Skupaj bomo našli rešitev za vas. Ponujamo vam najboljše toplotne črpalke na trgu po izjemnih cenah.

Strokovno svetovanje in vzdrževanje toplotne črpalke

Ob nakupu toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje hiše in pripravo sanitarne vode vam bomo z veseljem svetovali tudi glede vzdrževanja toplotne črpalke. Naše toplotne črpalke Orca Coolwex odlikuje visoka energetska učinkovitost, izredno tiho delovanje i nadpovprečna življenjska doba. Na nakup vam nudimo tudi 5 let garancije.