Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke: ugoden cenik za nakup in servis toplotnih črpalk

Toplotne črpalke Orca so visokokakovostni sistemi za ogrevanje in pripravo sanitarne vode, ki v svoji kakovosti in brezhibnem delovanju presegajo tudi najstrožje evropske standarde. To lahko dokažemo s certifikati najpomembnejših strokovnih institucij v Evropski uniji. Tovrstni sistemi imajo v primerjavi z ostalimi sistemi ogrevanja veliko prednosti, predvsem pa predstavljajo najbolj varen, učinkovit in varčen sistem ogrevanja. To je mogoče zato, ker za svoje delovanje izkoriščajo zrak, ki je brezplačen in obnovljiv vir energije. Za delovanje pa porabijo izredno malo elektrike. Veliko ljudi je prepoznalo prednosti toplotnih črpalk zrak voda, zato tudi povpraševanje iz dneva v dan raste. Pred odločitvijo za nakup je potrebno dobro razmisliti o tem, katera je najboljša toplotna črpalka za vas in vaš dom. Zato je potrebno določiti izračun moči in tudi izkoristek toplotne črpalke. Pri tem vam lahko pomagamo tudi mi. Ponujamo vam celovito storitev na enem mestu, od nakupa in montaže, poskrbeli pa bomo tudi za servis toplotne črpalke. Cenik vam lahko predstavimo ob vašem obisku, lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno.

Toplotno črpalka voda

Toplotne črpalke - cenik naj ne bo edini kriterij pri izbiri!

Odločitev za nakup ogrevalnega sistema mora biti dobro premišljena, saj se odločate za ogrevalni sistem, ki vam mora dobro služiti dolgo časa. V našem podjetju smo mnenja, da so toplotne črpalke zrak vode ne samo najbolj enostavna, ampak tudi najcenejša izbira. Cenik je pri nas konkurenčen, cena investicije pa se vam bo povrnila v doglednem času. Ker je zrak povsod okoli nas, lahko toplotno črpalko brez večjih stroškov in težav namestimo v praktično vsak objekt. Za več informacij vas vabimo, da nas obiščete in skupaj lahko najdemo rešitev za vas. To pomeni, da vam bomo pomagali na poti do vašega novega varčnega in okolju prijaznega ogrevalnega sistema. Cenik igra pri tem prav tako pomembno vlogo, zato smo ga prilagodili vašemu povpraševanju. Prepričani smo, da bo investicija v našo toplotno črpalko pametna naložba, ki se vam bo dolgoročno izplačala.

Izvedba na ključ

Če ste se odločili za ogrevanje in pripravo sanitarne vode z našo toplotno črpalko, potem ste se odločili pravilno. Naše črpalke za ogrevanje, namreč, ponujajo najboljše razmerje med investicijo in prihranki. Tovrstne črpalke dosegajo tako visoka grelna števila, da so popolnoma primerljive z mnogo dražjimi sistemi, kot so črpalke, ki za svoje delovanje uporabljajo podtalnico ali zemljo. Dovolite, da vam predstavimo izračun toplotne črpalke in sami se lahko prepričate, da se naš sistem ogrevanja izplača. Izkoristek toplotne črpalke je velik in takšni bodo tudi vaši prihranki. Ponujamo vam celovito storitev na enem mestu, kar pomeni, da bomo z vami skozi celoten proces nakupa in montaže. Prav tako pa bomo poskrbeli za ustrezen servis toplotne črpalke. Le redno servisirani in vzdrževani sistemi bodo zagotavljali trajno delovanje.

Zakaj se odločiti za nakup pri nas?

S proizvodnjo ogrevalnih in sanitarnih črpalk se ukvarjamo že zelo dolgo in imamo ogromno izkušenj. Smo eden vodilnih slovenskih proizvajalcev toplotnih črpalk za ogrevanje in sanitarno vodo, prav tako pa smo distributer za ostale varčne ogrevalne sisteme, kot so peletne peči, infrardeči paneli, klimatske naprave in prezračevalni sistemi. Naše delovanje temelji na strokovnosti in inovativnosti, predvsem pa smo usmerjeni k strankam in sledimo svojemu poslanstvu, ki je zniževanje stroškov ogrevanja in izboljšanje kvalitete življenja.

Toplotna črpalka po nizki ceni

Slovenska kakovost

Naše visokokakovostne in estetsko dovršene črpalke so v celoti proizvedene v Sloveniji, in sicer iz najboljših materialov. S ponosom lahko rečemo, da naše črpalke Orca grejejo in hladijo že več kot 150.000 domov. Ker se zavedamo, da je nakup toplotne črpalke dolgoročna naložba, je tudi cenik temu prilagojen. Varnost strankam zagotavljamo z garancijo, dobro organizirano servisno mrežo, predvsem pa s strokovnim pristopom k načrtovanju, izvedbi in servisu naših proizvodov.

PONUDBA TOPLOTNIH ČRPALK ZA OGREVANJE