Pošlji povpraševanje

Visokotemperaturne toplotne črpalke


Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda v štirih modelih, ki omogočajo ogrevanje celotnega stanovanja z radiatorji ter vode v obstoječem ali vgrajenem bojlerju. Prvi model visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda ima oznako mono/single, ki je na voljo v klasični ali xl izvedbi. Primeren je za ogrevanje prostorov in sanitarne vode v obstoječem bojlerju. Drugi model visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda je duo/double 200, ki je idealna izbira za dvo in tričlanska gospodinjstva saj ima poleg funkcije ogrevanja prostorov dodatno vgrajen 200 l bojler za sanitarno vodo. Tretji model visokotemperaturne toplotne črpalke pa je duo/double 300 v dveh različicah. Oba modela sta za štiri ali več člansko gospodinjstvo, namenjena sta ogrevanju prostorov in imata vgrajen 300 l bojler za sanitarno vodo. Pri različici duo/double 300 solar je možen še dodaten priklop solarnih kolektorjev, kar še dodatno zniža stroške.

visokotemperaturna toplotna črpalka


Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda


visokotemperaturna črpalka zrak vodaVisokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda je najenostavnejše in najcenejša izbira ogrevanja prostora in sanitarne vode. Zrak, ki je seveda brezplačen, je glavni vir energije za visokotemperaturno toplotno črpalko zrak voda. Črpalka za svoje delovanje potrebuje zelo malo električne energije. Ker je glavni vir energije zrak, lahko visokotemperaturno toplotno črpalko brez večjih dodatnih stroškov ali posegov namestimo v katerikoli objekt. Naše visokotemperaturne toplotne črpalke je mogoče priklopiti na katerikoli sistem ogrevanja ali hlajenja, ki je nameščen v vaši hiši ali pa ga načrtujete. Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda imajo možnost nastavitev dveh ogrevalnih krogov po prostorski in zunanji temperaturi ter možnost nastavitve več časovnih intervalov. Nudijo tudi možnost samodejnega preklopa na drug vir ogrevanja (bivalentno).

VEČ O PREZRAČEVALNIH SISTEMIH TUKAJ!


Visokotemperaturna toplotna črpalka Mitsubishi


Naše visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda so proizvedene v Sloveniji z najkakovostnejšimi komponentami evropskih in japonskih proizvajalcev. Notranje enote visokotemperaturnih toplotnih črpalk zrak voda so evropske komponente, zunanje enote pa so komponente japonskih proizvajalcev Mitsubishi in Fujitsu.