Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka: cena nizkotemperaturne črpalke 200l zrak voda je ugodna!

Toplotna črpalka - cena toplotnih črpalk je pri nas konkurenčna, prilagojena pa je velikemu povpraševanju. Alternativni viri ogrevanja, kot je ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda, so postali v zadnjem času izredno priljubljeni, saj se ljudje vse bolj zavedajo svojega vpliva na okolje. Ogrevanje s toplotno črpalko je okolju in uporabniku prijazno, prav tako pa je prijazno do vaše denarnice. Čeprav sprav malo večja cena investicije, bo to investicija, ki se vam bo dolgoročno izplačala in povrnila v razumljivem času. Toplotna črpalka zrak voda, ki jo proizvajamo v našem podjetju, za svoje delovanje uporablja zrak - brezplačen in popolnoma obnovljiv vir energije. Za svoje delovanje pa potrebuje tudi električno energijo, vendar v zelo majhni meri. Prepričani smo, da se bo vaš nakup izplačal, saj boste dolgoročno veliko privarčevali, prav tako pa boste naredili nekaj dobrega za vas in okolje, v katerem živite. Ne veste, katero črpalko izbrati? Takšno z 200l ali 300l bojlerjem? Mi vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri.

Toplotna črpalka za ogravanje

Ponudba ogrevalnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo

V naši ponudbi lahko najdete različne izvedbe ogrevalnih črpalk, in sicer: visokotemperaturna in nizkotemperaturna toplotna črpalka (cena in kvaliteta sta v odličnem razmerju). Prav tako pa so vam na voljo toplotne črpalke za velike objekte. Poleg ogrevalnih toplotnih črpalk pa so vam ponujamo tudi toplotne črpalke za sanitarno vodo, katerih cena je prav tako konkurenčna in ugodna. Več informacij o toplotnih črpalkah, ceni, izkušnjah in ostalemu, kar bi vas utegnilo zanimati, vam bomo z veseljem posredovali ob vašem obisku. Na naši spletni strani pa boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno.

Nizkotemperaturne toplotne črpalke

Za ogrevanje stanovanja oziroma bivalnih prostorov s talnim gretjem, nizkotemperaturnimi radiatorji, stenskim ali stropnim ogrevanjem ter za ogrevanje sanitarne vode v bojlerju izberite visokokakovostno nizkotemperaturno toplotno črpalko zrak voda. Cena omenjene izvedbe ogrevalnega sistema je izredno ugodna, še posebno, če nanjo ne gledate samo kot na številko, ampak kot dolgoročno investicijo v varčno in udobno prihodnost. Nizkotemperaturna toplotna črpalka je primerna za novogradnje in dobro izolirane objekte. V naši ponudbi sta dve seriji omenjenih črpalk, in sicer seriji Orca Coolwex Mono/Single exclusive in Duo/Double exclusive, ki omogočata ogrevanje prostorov in sanitarne vode.

Toplotna črpalka zrak voda po ugodni ceni

Orca Coolwex Duo/Double 200 in 300 ter Solar

Duo/Double črpalke za ogrevanje lahko pripravljajo sanitarno vodo v vgrajenem 200 ali 300-litrskem bojlerju, kar pomeni da zanj ne potrebujete dodatnega prostora. Serija Duo/Double je na voljo tudi v različici z možnostjo priklopa solarnega sistema. Toplotna črpalka 200l je idealna izbira za dvo- do tričlanska gospodinjstva, saj ima vgrajen 200-litrski bojler. Serija 300 je namenjena gospodinjstvom s štirimi ali več člani. Toplotna črpalka Duo/Double 300 Solar ima vse lastnosti Duo/Double 300, s pomočjo dodatnega toplotnega prenosnika površine 1,3m2 pa omogoča še priključitev na sončne kolektorje, s čimer lahko še dodatno znižate stroške ogrevanja.

Zakaj se splača investirati v toplotno črpalko zrak voda?

Veliko je prednosti, ki govorijo v prid tovrstnemu ogrevanju. Zakaj je, torej, dobro premisliti o nakupu takšne toplotne črpalke? Cena je konkurenčna in prilagojena povpraševanju na trgu, cena pa je prav tako v odličnem razmerju s kakovostjo, ki vam jo ponujamo. Toplotna črpalka v nizkotemperaturni izvedbi vam prinaša velike prihranke, omogoča ogrevanje objekta in sanitarne vode do -25 °C zunanje temperature. Regulacija sistema pa je vremensko vodena. Poleg ogrevanja ima tudi možnost hlajenja prostorov ter možnost samodejnega preklopa na drugi vir ogrevanja (bivalentno ogrevanje). Ogrevalna toplotna črpalka Orca vam je na voljo v različnih izvedbah (8kw pa vse do 12kw), prav tako pa vam omogoča ogrevanje sanitarne vode preko že obstoječega zalogovnika sanitarne vode.

PONUDBA TOPLTNIH ČRPALK ZRAK VODA