Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka -izkušnje so fenomenalne z nižjo porabo elektrike

Toplotna črpalka pri kateri so izkušnje kupcev so fenomenalne zaradi nizke porabe elektrike. Izkušnje temeljijo na merljivih podatkih tako da zagotovo ne gre za zgolj subjektivno mnenje o toplotnih črpalkah.

DOLGOLETNE IZKUŠNJE S TOPLOTNIMI ČRPALKAMI ZRAK VODA

Ne glede na to ali se odločimo za toplotno črpalko zrak voda ali za toplotni sistem za sanitarno ogrevanje, bo poraba elektrike bistveno manjša - takšna je izkušnja lastnikov, ki so se odločili za toplotno črpalko zrak voda.


Izkušnje s toplotnimi črpalkami zrak voda so identične - pri vseh namreč velja mnenje, da so z izbiro toplotne črpalke zrak voda, kljub temu, da še niso imeli izkušnje glede njenega delovanja, naredili pravo izbiro.

Ker še ni bilo izkušnje, je bila le želja, da bi bila poraba elektrike manjša

Večina zadovoljnih uporabnikov pred izborom toplotne črpalke zrak voda ni imelo izkušnje kolikšno porabo ima toplotna črpalka zrak voda, niti izkušnje, kolikšna je poraba elektrike toplotne črpalke za sanitarno ogevanje, odločili so se na podlagi lastnega mnenja glede lastnosti TČ in želje, da bi bila poraba elektrike manjša.


Z izbiro toplotne črpalke pri podjetju Orca Energija, se jim je želja spremenila v realno izkušnjo: prihranek elektrike je večji za najmanj dve tretjini.

toplotna črpalka za sanitarno vodo izkušnje

Toplotna črpalka zrak voda - izkušnja uporabnikov

Podjetje Orca Energija d.o.o., se lahko pohvali z odličnimi toplotnimi črpalkami zrak voda in črpalkami za sanitarno ogrevanje, vendar je mnenje kupcev za njih še dragocenejše, saj imajo vsi poozitivno izkušnjo zaradi veliko manjše porabe elektrike. Majhna poraba elektrike toplotnih črplak je posledica edinstvenega načina delovanja.


Kupci imajo fenomenalno izkušnjo s toplotno črpalko zrak voda oz toplotno črpalko za sanitarno vodo, saj več kot tri mesece ogrevajo svoj dom oz sanitarno vodo za enako količino elektrike, ki so jo prej porabili v enem mesecu. Mnenja o toplotnih črpalkah za sanitarno vodo se sučejo predvsem okoli efektivnosti izkoristka energije.


Mnenje in izkušnje zadovoljnih kupcev toplotnih črpalk, je podjetju Orca Energija d.o.o., zelo pomembno, saj so s svojem delovanjem, strokovnostjo, inovativnostjo in usmerjenostjo k strankam, že dolgo sledijo poslanstvu zniževanja stroškov ogrevanja in izboljšanja kvalitete življenja.

toplotna črpalka zrak voda poraba elektrike - mnenja