Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za sanitarno vodo - poraba elektrike in montaža


Toplotna črpalka za sanitarno vodoToplotna črpalka za sanitarno vodo z nizko porabo elektrike je ekološko najprijaznejši in cenovno najbolj ugoden način ogrevanje v modernem času, ko cene energentov neprestano naraščajo. Toplotne črpalke za sanitarno vodo z nizko porabo elektrike toploto pridobivajo iz zraka, ki je brezplačen vir ogrevanja, lahko pa tudi iz vode ali zemlje. Z uporabo dodatne električne energije vodo segreva, zato je poraba zares nizka. Montaža toplotne črpalke za sanitarno vodo ni zahtevna, kar je še ena izmed prednosti nakupa tovrstne naprave. Ponudbo stenskih toplotnih črpalk za sanitarno vodo si oglejte v podjetju Orca Energija, v katerem smo pripravljeni storiti vse za doseganje nizkih stroškov ogrevanja.

SANITARNA TOPLOTNA ČRPALKA

Montaža toplotne črpalke za sanitarno vodo je povsem preprosta

Montaža toplotne črpalke za sanitarno vodo je preprosta, hkrati pa lahko z nakupom naprave poskrbimo za 60% nižje stroške ogrevanja. Cena oziroma strošek nakupa se povrne kmalu po nakupu in montaži toplotne črpalke za sanitarno vodo. Toplotne črpalke za sanitarno vodo z nizko porabo elektrike se lahko uporabljajo tudi za ohlajanje prostorov. Vas zanima, katero toplotno črpalko za sanitarno vodo izbrati? Obiščite nas v podjetju Orca Energija.

CENA TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotna črpalka za sanitarno vodo - poraba elektrike je majhna

Cena toplotne sanitarne črpalkePoraba elektrike toplotne črpalke za sanitarno vodo je minimalna, saj naprava kot vir energije uporablja toploto iz brezplačnih virov ogrevanja, z dodatno elektriko pa jo le še dodatno segreje. Vse o delovanju toplotne črpalke za sanitarno vodo boste izvedeli v podjetju Orca Energija, kje boste našli tudi toplotne črpalke za sanitarno vodo z nizko porabo elektrike.

Več o toplotnih črpalkah na naši spletni strani:http://si.orcaenergy.eu/