Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke ugodno na našem ceniku

V podjetju Orca Energija d.o.o., ki domuje v Mariboru, se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo toplotnih črpalk za ogrevanje in sanitarno vodo, katere lahko najdete na našem spletnem ceniku ali si jih ogledate v živo v našem podjetju. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato proizvajamo visokokakovostne in estetsko dovršene produkte, kateri so proizvedeni v Sloveniji iz najboljših materialov in prepričani smo, da boste z našimi produkti izjemno zadovoljni. Izbirate lahko med različnimi vrstami toplotnih črpalk od zemlje-zrak, zrak-voda in voda-zemlja ter mitsubishi ecodan, za več informacij pa obiščite cenik na naši spletni strani. Za vse toplotne črpalke na ceniku nudimo hiter in izjemno kakovosten servis, tako da ste lahko ob nakupu popolnoma brez skrbi. Naše delovanje temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam, obeme pa si prizadevamo za zniževanje stroškov ogrevanja in izboljšanje kvalitete življenja.

Cena toplotne črpalke

Toplotne črpalke zagotavljajo prihranek - obiščite cenik

Toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki jih lahko najdete na našem ceniku zagotavljajo kar 60% prihrank v enem letu, zato so v zadnjem času izjemno priljubljene in vse bolj nadomeščajo električni bojler ter ostala manj varčne načine ogrevanja sanitarne vode. V kolikor želimo lahko s toplotnimi črpalkami zemlja-zrak ohlajamo tudi drug prostor. Večina toplotnih črpalk v naši ponudbi kot glavni vir delovanja uporabljajo zrak, ki je v naši okolici, kar pomeni da je element, ki ga ni treba kupovati, obenem pa ga ne more zmanjkati in s tem poskrbimo tudi za okolje v katerem živimo. Kvaliteto naših produktov je prepoznalo že mnogo kupcev po vsej Evropi, med katerimi jih je največ iz Avstrije, Španije, Portugalske, Poljske, Nemčije in Italije. Prepričani smo, da boste tudi vi zadovoljni tako z našimi produkti, kot tudi s storitvami in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam ter se z veseljem vračali k nam.

Toplotne črpalke na ceniku so primerne za vsak prostor

Toplotne črpalke, ki so na voljo na našem ceniku so izjemno priročna stvar v vsaki hiši, saj so izdelane tako, da jih je mogoče postaviti v katerikoli prostor, obenem pa nudimo tudi izjemno ekonomične črpalke, ki hkrati s segrevanjem vode omogočajo tudi hlajenje sosednjega prostora. Na kakšen način? Toplotna črpalka segreva vodo, obenem pa izpiha zrak v drug prostor, kar je odlično, v kolikor je takšen prostor klet, kjer imamo spravljene različne stvari, ki potrebujejo hladen prostor. Nudimo vam različne toplotne črpalke, med katerimi so izredno priljubljene mitsubishi ecodan, ki si jih lahko ogledate na našem spletnem ceniku ali v poslovnih prostorih. Za vse toplotne črpalke vam nudimo ugoden servis, kjer vam popravimo morebitne poškodbe in vam zagotovimo brezhibno delovanje. V kolikor imate glede produktov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali.

Cena toplotne črpalke zrak voda

Toplotne črpalke in kakovosten servis - cene na ceniku

V našem podjetju lahko izbirate med različnimi izvedbami sanitarnih toplotnih črpalk ter različno velikimi bojlerji, kar pomeni, da lahko izberete idealen produkt glede na vaše zahteve in zahteve vaših najbližjih. V kolikor potrebujete pomoč, vam z veseljem svetujemo o nakupu in uporabi, obenem pa imamo odlično organizirano mrežo monterjev v Sloveniji ter izjemno ugoden in hiter servis toplotnih črpalk, kjer vam nudimo izjemno ugodne cene, ki jih lahko najdete na ceniku. Ne glede na to ali boste izbrali toplotno črpalko mitsubishi ecodan, ki je med najbolj prodajanimi ali katero drugo, smo prepričani, da boste z njo izjemno zadovoljni. Sodelujemo tako s končnimi strankami kot tudi poslovnimi partnerji v veleprodaji ter slednjim nudimo oblikovanje in proizvodnjo lastne znamke toplotnih črpalk za sanitarno vodo, ki jih najdete na ceniku. Obiščite nas in se prepričajte o kvalitetenih in ugodnih produktih, ki jih ponujamo.

PONUDBA TOPLOTNIH ČRPALK UGODNO