Pošlji povpraševanje

Mitsubishi je zelo priljubljena znamka zunanjih enot toplotne črpalke


Mitsubishi je eden najbolj znanih, hkrati pa priznanih proizvajalcev naprav, ki so namenjene hlajenju in ogrevanju naših domov. Toplotna črpalka zrak voda Mitsubishi se ponaša z izredno učinkovitostjo in dolgo življenjsko dobo. Prav zato smo se v podjetju Orca odločili, da svoje toplotne črpalke kupcem ponudimo v kombinaciji z zunanjimi enotami Mitsubishi. Številni zadovoljni uporabniki potrjujejo, da gre za odličen spoj dveh kakovostnih naprav, ki sta skupaj še močnejši in boljši …

Toplotne črpalke

Delovanje toplotne črpalke temelji na izrabi obnovljivih virov

Naj za začetek na kratko opišemo, kako sploh poteka delovanje toplotne črpalke, saj boste posledično lažje razumeli prednost uporabe te naprave pri ogrevanju. Glavni vir energije predstavlja eden izmed naslednjih treh medijev (odvisno od tipa naprave): 1. zunanji oz. okoliški zrak; 2. podtalna voda; 3. zemlja. Deloma pa se uporablja tudi električna energija. Ker se večji delež energije pridobi iz brezplačnih virov, gre za rešitev, ki bo imela zelo pozitiven vpliv na vaš mesečni proračun, predvsem dolgoročno. Nič več skrbi torej, da bi vas prihodnjo zimo enormno visoko stroški ogrevanja ponovno spravljali v obup. Če boste npr. napravo montirali v kleti, kar pomeni, da se bo za črpanje toplote uporabljal zrak iz tega prostora, pa bo sočasno poskrbljeno za ohranjanje primerne temperature za vašo ozimnico. Poleg tega, da gre za ekonomično naložbo, pa je treba obenem poudariti, da gre za eno najbolj okolju prijaznih oblik ogrevanja.

Več o delovanju toplotne črpalke

Toplotna črpalka zrak voda Orca  + zunanja enota Mitsubishi

Se sprašujete, zakaj se odločiti prav za Orco? Ob nakupu vam ponujamo kar 5 let garancije. , naše naprave pa se lahko pohvalijo s številnimi certifikati neodvisnih evropskih ustanov, kar priča o tem, da ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti. Naprave so primerne tako za novogradnje kot za starejše objekte, kjer je vzpostavljen klasični sistem centralnega ogrevanja z radiatorji in kjer izolacija morda ni najboljša (tu pridejo v poštev t. i. visokotemperaturne izvedbe). Odlikuje jih izjemno visoko grelno število (COP), precej višje od tistega, ki ga ima klasična toplotna črpalka zrak voda. Mitsubishi zunanja enota pa nato poskrbi za piko na i. Gre torej za resnično vrhunski sistem – preplet najboljšega, kar ponujata znamki Orca in Mitsubishi – ki vas ne bo razočaral niti v najtežjih pogojih. Poleg sistemov, namenjenih ogrevanju prostorov, vas sicer v naši ponudbi čakajo še naprave, s katerimi je mogoče ogrevati sanitarno vodo, s čimer boste še dodatno znižali porabo svojega gospodinjstva.

Delovanje toplotne črpalke

Izbirati je mogoče med različnimi modeli proizvajalca Mitsubishi

Kot zunanjo enoto je možno uporabiti različne naprave znamke Mitsubishi. Na voljo vam je več modelov iz serij Mitsubishi Electric Zubadan in Mitsubishi Electric Power Inverter. Na naši spletni strani si oglejte lastnosti posameznih zunanjih enot Mitsubishi.  Primerjate lahko njihovo grelno moč in grelna števila, minimalno temperaturo okoliškega zraka za nemoteno delovanje, temperaturo izhodne vode, težo, dimenzije itn. Če niste povsem prepričani, za katero zunanjo enoto Mitsubishi se odločiti, vam z veseljem priskočimo na pomoč s strokovnimi nasveti. Pomembno je namreč, da je tudi zunanja enota Mitsubishi prilagojena okolju, v katerem bo montirana, saj je tako možno doseči zares optimalne rezultate.

Več informacij o toplotni črpalki zrak voda Mitsubishi

Ugodno do toplotne črpalke – Eko sklad ponuja subvencije za vgradnjo

Poleg zagotavljanja vrhunske kakovosti želimo svojim kupcem ponuditi karseda dostopne cene. To velja tako za zunanje enote Mitsubishi kot za naše lastne toplotne črpalke. Eko sklad pa poskrbi, da je končni strošek za investitorje še nižji, kar pomeni, da se bo naložba povrnila še hitreje. Ker gre za obliko ogrevanja, ki pomaga pri razbremenitvi okolja, je namreč mogoče pridobiti subvencijo. Spremljajte torej razpise Eko sklada in preverite, ali projekt, ki ga načrtujete, ustreza navedenim pogojem. Nepovratna finančna spodbuda pokrije precejšen delež celotne investicije, zato bi bilo škoda zamuditi to izvrstno priložnost. 

0
 Advanced issues found