Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda po ugodni ceni - občutni prihranki


Ogrevalne toplotne črpalke zrak voda Orca Coolwex so kakovostne toplotne črpalke, s katerimi boste občutno znižali stroške ogrevanja vašega stanovanja. Cena toplotne črpalke zrak voda je sedaj še bolj ugodna. Za nakup naprave je mogoče tudi pridobiti nepovratna sredstva EKO sklada. V podjetju Orca Energija d. o. o. se zavedamo, da je nakup ogrevalne toplotne črpalke (tako visokotemperaturne kakor tudi nizkotemperaturne) dolgoročna naložba, zato razmišljamo o vseh korakih nakupa. Od strokovnega svetovanja glede izbire primerne toplotne črpalke zrak voda za vaš dom pa vse do montaže. Cena, ki jo boste plačali za kvalitetno toplotno črpalko zrak voda, je nizka v primerjavi s ceno, ki jo boste porabili za druge načine ogrevanja. Poleg izdelave bomo poskrbeli tudi za montažo vaše visokotemperaturne toplotne črpalke, nizkotemperaturne ali katerekoli druge toplotne črpalke za ogrevanje ali toplotne črpalke za sanitarno vodo.


Nizka poraba električne energije za delovanje toplotne črpalke zrak voda


Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda so primerne za ogrevanje stanovanja z radiatorskim ogrevanjem ter za ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda so odlična rešitev za obnovo starejših objektov ali slabše izoliranih stavb. Nizkotemperaturne toplotne črpalke zrak voda so odlična rešitev za ogrevanje stanovanj s talnim gretjem, nizkotemperaturnimi radiatorji, stropnim in stenskim ogrevanjem ter za ogrevanje sanitarne vode v že obstoječem oziroma vgrajenem bojlerju. Primerne so za dobro izolirane prostore in novogradnje. Poraba električne energije je pri delovanju toplotnih črpalk zrak voda izredno nizka, saj omenjene toplotne črpalke kot glavni vir delovanja uporabljajo zrak - ta pa je brezplačen. Z nakupom toplotne črpalke po izjemni ceni boste investirali v dolgoročne prihranke in zmanjšano porabo električne energije, kar je dobra novica ne le za vašo denarnico, temveč tudi za okolje.


Kvalitetne in cenovno ugodne toplotne črpalke in montaža


Vse toplotne črpalke, ki jih za vas izdelamo v podjetju Orca Energija d. o. o. so izjemno kvalitetne, izdelane iz najbolj kakovostnih materialov in opremljene z ustreznimi certifikati. Opremljene so s sodobno in vrhunsko tehnologijo, ki omogoča enostavno upravljanje, tudi preko vašega pametnega telefona. Če se odločite za našo toplotno črpalko zrak voda, bodo poskrbeli tudi za cenovno ugodno montažo toplotne črpalke, redno servisiranje in vzdrževanje naprave.

KATERO TOPLOTNO ČRPALKO IZBRATI

TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO

Cena montaže toplotne črpalke zrak voda Toplotna črpalka zrak voda cena