Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za ogrevanje zrak voda: ugodna cena črpalke in hitra montaža


Cena toplotne črpalke zrak vodaCena toplotne črpalke, ki bo boste pri nas plačali za kvalitetno toplotno črpalko, je zelo ugodna. Poleg tega pa vam naša toplotna črpalka zrak voda ponuja dolgoročne prihranke, tako pri stroških ogrevanja (gre za enega najbolj ugodnih načinov ogrevanja), kakor tudi pri znižanju stroškov električne energije. Cena toplotne črpalke za ogrevanje je lahko še bolj ugodna oziroma jo lahko še znižate s pomočjo nepovratnih sredstev Eko sklada. Toplotna črpalka sodi med najbolj ekonomične in ekološke načine ogrevanja, zato je odločitev za toplotno črpalko, katere cena je ugodna, pametna odločitev. S toplotno črpalko zrak voda, ki jo boste po ugodni ceni dobili v podjetju Orca Energija d. o. o., boste z nizkimi stroški poskrbeli za ogrevanje hiše oziroma stanovanjskih prostorov, prav tako boste lahko segreli tudi sanitarno vodo. V podjetju Orca Energija vam ponujamo izvedbo toplotne črpalke na ključ - gre za celovito storitev, kjer bomo poskrbeli za vse, od strokovnega svetovanja, montaže in servisiranja.


Toplotna črpalka zrak voda: cena ogrevanja bo bistveno nižja

Toplotna črpalka zrak vodaNakup toplotne črpalke je dolgoročna investicija, zato nakup opravite premišljeno. Sprva nekoliko višja investicija se vam bo hitro povrnila, saj bo cena ogrevanja bistveno nižja. Toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje potrebuje le 25 % električne energije, ostalih 75 % pa prispeva zrak. Obstajajo tudi drugačne izvedbe toplotne črpalke, med drugim tudi toplotna črpalka voda voda, ki je najučinkovitejša metoda za ogrevanje in hlajenje hiš ter sanitarne vode, saj je podtalnica zanesljiv in konstanten vir toplote. Delovanje toplotne črpalke voda voda namreč temelji na prestrezanju in izkoriščanju toplote podtalnice. Investicija ogrevanje s toplotno črpalko voda voda je cenovno dražja, vendar ponuja maksimalen izkoristek. Bistvena razlika med toplotno črpalko zrak voda in voda voda je zagotovo v njihovi ceni.


Ugodna cena toplotne črpalke zrak voda in montaža

Ponujamo vam ugodno ceno toplotne črpalke zrak voda ali toplotne črpalke voda voda, poskrbimo pa tudi za ustrezno, hitro in strokovno montažo. Sistem izvedbe na ključ omogoča celovito storitev: strokovno svetovanje, montažo in redno servisiranje, s čimer omogočimo toplotni črpalki zrak voda daljšo življenjsko dobo in brezhibno delovanje pri ogrevanju.