Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka: kako deluje in katera črpalka je najboljša za vas in vaš dom?

Toplotna črpalka predstavlja enega izmed alternativnih virov ogrevanja, ki je okolju in uporabniku prijazen. Za svoje delovanje uporabljajo obnovljive vire energije, zato so najboljša rešitev za ohranitev okolja. Vas zanima, kako deluje toplotna črpalka? Delovanje je zelo preprosto: toploto izkorišča iz okolice in jo pretvarja v energijo, s katero nato segreva naše bivalne prostore in sanitarno vodo. Za svoje delovanje lahko uporablja obnovljive vire energije, kot je na primer zrak. Obnovljiv vir energije pa je lahko tudi zemlja ali voda. Črpalka za ogrevanje omogoča zelo preprosto, udobno in hkrati zelo varčno ogrevanje prostorov in pripravo sanitarne vode. Glede na vaše želje in potrebe izberite primerno toplotno črpalko. Če ne veste, katera toplotna črpalka je najboljša za vas oziroma vaš dom, vas vabimo, da nas obiščete in skupaj bomo našli rešitev za vas. Predstavili vam bomo našo ponudbo in vas seznanili s ceno oziroma cenikom.

Servis toplotnih črpalk ugodno

Toplotna črpalka za sanitarno vodo - cena investicije, ki se izplača!

Toplotna črpalka za sanitarno vodo zelo učinkovito nadomešča električni bojler in omogoča prihranke več kot 60 % na leto. S tovrstno toplotno črpalko lahko učinkovito ohlajamo tudi drugi prostor. Vsi vemo, da so električni bojlerji veliki porabniki energije v vsakem gospodinjstvu. Če želite prihraniti pri ogrevanju sanitarne vode, je odlična rešitev za vas toplotna črpalka za sanitarno vodo. Cena črpalke je izredno privlačna, še posebno, če vzamete v obzir dejstvo, da boste z njeno pomočjo dolgoročno ogromno prihranili pri porabi elektrike. Orca toplotne črpalke predstavljajo odličen način za pripravo sanitarne vode, saj kot glavni vir delovanja uporabljajo zrak, kar stroške porabljene energije zmanjša tudi do 75 %. Glede na velikost vaše družine in vaše želje ter zahteve, izberite primerno toplotno črpalko. Naša ponudba črpalk za sanitarno vodo je pestra, saj lahko izbirate med različnimi velikostmi bojlerjev, kar vam omogoča optimalno izbiro glede na vaše potrebe. Cena toplotne črpalke je pri nas konkurenčna, vendar ne glejte nanjo zgolj kot na številko. Glejte nanjo kot na pametno investicijo, ki vam bo na dolgi rok prinesla veliko prihrankov in ostalih koristi.

Ogrevalne toplotne črpalke

V naši ponudbi imamo različne izvedbe toplotnih črpalk za ogrevanje bivalnih prostorov. Katera toplotna črpalka pa je najboljša za vas, pa vam lahko svetujemo tudi mi! Toplotne črpalke zrak voda Orca so visokokakovostne črpale, ki so opremljene s tehnološko dovršenimi sistemi, ki omogočajo varno, varčno in udobno ogrevanje. V svoji kakovosti presegajo visoke in stroke evropske standarde. To lahko podkrepimo tudi s certifikati najbolj pomembnih neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. Naše toplotne črpalke niso primerne le ta novogradnje, temveč predstavljajo odločno rešitev tudi za radiatorsko ogrevanje.

Delovanje toplotne črpalke zrak voda

Dejstvo je, da je ogrevanje s tovrstno toplotno črpalko v primerjavi z ostalimi viri veliko bolj ugodno. Vas zanima, kako je to mogoče? Najprej je potrebno razjasniti, kako deluje. Za svoje delovanje črpalka zrak voda kot glavni vir izkorišča energijo zraka. Poleg zraka pa potrebuje tudi električno energijo, vendar zelo malo. Omenjeni sistemi zato niso le najbolj enostavna izbira, so predvsem najcenejša. Ker je zrak povsod okoli nas, lahko takšno črpalko brez večjih težav in dodatnih stroškov namestimo v praktično katerikoli objekt. Tako ogrevalne kot tudi sanitarne toplotne črpalke Orca dosegajo visoka grelna števila in so popolnoma primerljive z mnogo dražjimi in zahtevnejšimi sistemi, ki kot vir energije uporabljajo vodo ali zemljo.

Sanitarna toplotna črpalka ugodno

Sodobne toplotne črpalke lahko upravljate tudi preko pametnega telefona

Naše toplotne črpalke so tehnološko izpopolnjene in omogočajo napredno regulacijo preko oblaka s pomočjo računalnika ali preko vašega pametnega telefona. Cenik toplotnih črpalk si lahko ogledate na sedežu našega podjetja, lahko pa nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno.

TOPLOTNE ČRPALKE V LJUBLJANI