Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje: kako deluje? Enostavno in varčno!


Ogrevalna toplotna črpalkaToplotna črpalka zrak voda je ne le najbolj enostavna, temveč tudi najcenejša izbira za ogrevanje. V podjetju Orca Energija d. o. o. vam ponujamo zanesljive in kvalitetne toplotne črpalke, s katerimi bo ogrevanje enostavno in cenovno ugodno. Toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje porabi malo električne energije, kot glavni vir delovanja izrablja zrak, ki je popolnoma brezplačen. Toplotne črpalke Orca Coolwex presegajo najstrožje evropske standarde, kar lahko dokažemo tudi s certifikati. Primerne so tako za novogradnje, kakor tudi za radiatorsko ogrevanje. Toplotne črpalke za ogrevanje so odlična izbira za vse tiste, ki si želite nižje stroške ogrevanja in okolju prijazno ogrevanje. Če vas zanima, kako deluje toplotna črpalka, lahko preprosto rečemo, da deluje enostavno in predvsem varčno.


Kako deluje toplotna črpalka zrak voda?

Za delovanje toplotna črpalka zrak voda uporablja zrak - ta je glavni vir delovanja. Poleg tega pa izrablja še električno energijo, vendar jo za svoje delovanje potrebuje minimalno. Ker je zrak vse povsod okoli nas, lahko toplotno črpalko namestimo v praktično vsak prostor brez dodanih stroškov ali poseganja v prostor. V naši ponudbi boste našli naslednje toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode: visokotemperaturne in nizkotemperaturne toplotne črpalke ter toplotne črpalke za velike objekte.


Toplotne črpalke za ogrevanje - znižajte stroške ogrevanja

Delovanje toplotne črpalkeToplotna črpalka zrak voda ni le najcenejša izbira, temveč tudi najbolj enostavna. Ker je zrak povsod okoli nas, lahko toplotno črpalko zrak voda namestimo v praktično vsak prostor brez večjih stroškov in dodatnih posegov v prostor. Obiščite našo spletno stran ter preverite raznoliko ponudbo naših toplotnih črpalk. Strankam nudimo tudi izvedbo toplotne črpalke na ključ, ki se prične s svetovanjem pri nakupu, montažo in rednim servisiranjem.

MOŽNOSTI FINANCIRANJA TOPLOTNE ČRPALKE