Pošlji povpraševanje

Montaža toplotne črpalke zrak voda relativno preprosta


Montaža toplotne črpalke zrak voda je v primerjavi z drugimi vrstami relativno preprosta, saj toplotna črpalka ne zahteva ne vodnega vira ne velikih površin, poleg tega pa lahko izbirate med sistemom z zunanjo enoto ali brez. Kljub temu, da je montaža toplotne črpalke zrak voda preprosta, posvet z izkušenim projektantom ne bo odveč. Ta bo namreč zagotovil, da bo montaža toplotne črpalke zrak voda res kakovostno izvedena. Cena montaže toplotne črpalke zrak voda bo odvisna od ponudnika, težavnosti vgradnje in posebnih zahtev uporabnika. Z enostavno montažo se lahko pohvali tudi sanitarna toplotna črpalka. Montaža oz. namestitev same naprave pravzaprav ni pretirano zapletena, saj je ta po videzu zelo podobna klasičnemu grelniku vode. Preprosta montaža toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje sanitarne vode pa pomeni tudi, da je relativno ugodna in konkurenčna tudi cena montaže. O tem vas bo prepričal tudi naš cenik - cene za toplotne črpalke z montažo še nikoli niso bile tako ugodne.

VEČ O SANITARNI TOPLOTNI ČRPALKI

Toplotna črpalka zrak voda - cena z montažo več kot ugodna

cena montaže toplotne črpalke zrak vodaCena toplotne črpalke z montažo se neposredno navezuje na izbrani ogrevalni sistem in na naravni vir, ki ga za svoje delovanje koristi ogrevalna naprava. Vsaka toplotna črpalka ima svoje specifike, ki jih mora upoštevati kakovostna, strokovna montaža toplotne črpalke. Najcenejša je montaža topotne črpalke zrak voda, zato se veliko ljudi odloči ravno za to vrsto toplotne črpalke. Poleg tega, da je cena z montažo ugodna, pa toplotna črpalka zrak voda prinaša še druge prednosti pred ostalimi vrstami toplotnih črpalk.


Toplotna črpalka zrak voda - ugodna cena z montažo ni edina prednost

toplotna črpalka in montažaKot vir toplote toplotna črpalka zrak voda izkorišča zunanji zrak, pa tudi notranjega. Zrak je vir toplote, ki ga ne moremo nikoli povsem izčrpati, hkrati pa je povsod na voljo. Toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje potrebuje le 25% električne energije - ostalo energijo prispeva zrak. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda spada med najcenejše načine ogrevanja, obenem pa omogoča enostavno in poceni vzdrževanje.