Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za ogrevanje – poiščite največ za določeno ceno!

Toplotna črpalka je pravi odgovor za vse, ki si želijo zmanjšati stroške ogrevanja in hkrati pozitivno vplivati na okolje. Ta edinstvena naprava nam omogoča kar dve različni funkciji – pozimi jo uporabljamo za gretje, poleti pa jo lahko uporabimo tudi za ohlajanje prostorov. V zadnjem čavljanja prijetne temperaturasu postaja ogrevanje s toplotno črpalko najpogostejši in najbolj priljubljen način zagotne v prostoru, pa vendar ni cena tista, zaradi katere se vse več ljudi odloč0% ali celo vvanja, potem se moramo pri nakupu toplotne črpalke osredotočiti na druge lastnosti naprave in ne ta zanjo. Cena toplotne črpalke ni tisto, na kar se je potrebno osredotočiti pri nakupu. Če si želimo za 5oliko eč znižati stroške ogrena njeno ceno. O kakovosti oziroma učinkovitosti nam veliko pove vrednost COP – grelno število, ki nam sporoča, kakšno je razmerje med vloženo in pridobljeno energijo. Kakovostne toplotne črpalke za svoje delovanje potrebujejo zelo malo električne energije, zato cena ne bi smela biti na prvem mestu. Velika ponudba na trgu nas hitro zmede, zato je dobro že vnaprej poznati osnove. Tako se kasneje ne bomo spraševali, kaj pravzaprav pomeni toplotna črpalka 8 kW in v katerem primeru je smiselno izbrati cenovno ugodno toplotno črplako z 200l volumen zalogovnika.

Toplotna črpalka 200l cena

Kaj še moramo vedeti pred nakupom toplotne črpalke?

Vsekakor se je dobro seznaniti s ceno, saj moramo že pred nakupom razmisliti o cenovnem razredu, ki si ga lahko privoščimo. Najugodnejšo ceno na trgu imajo toplotne črpalke zrak voda, ki so hkrati tudi najenostavnejše za montažo in zato dokaj pogosto uporabljene za ogrevanje. Nadalje pa se je potrebno pozanimati o proizvajalcu, ki bi nam moral zagotoviti montažo, saj je prav od te odvisno delovanje toplotne črpalke. S pravilno montažo toplotnih črpalk bomo zmanjašali ceno servisov, predvsem, če kupimo toplotno črpalko visoke kvalitete. Če pa bomo na prvo mesto postavili ceno, ogrevanje ne bo izpolnilo naših pričakovanj, hkrati pa se bo povečala potreba po servisu. V kolikor v nakup vložimo malce več denarja, lahko napravo upravljamo na daljavo – s pomočjo aplikacije na pametnem telefonu.

UGODNA CENA TOPLOTNE ČRPALKE MITSUBISHI ZUBADAN 8 KW

Tri različni sistemi toplotnih črpalk in različne cene – katero napravo izbrati?

Stroški ogrevanja nam povzročijo kar nekaj sivih las, razen, če za ogrevanje uporabljamo toplotno črpalko – takrat je cena stroškov znižana za 50% ali celo več. Sistemi, ki jih poznamo, so voda voda, zrak voda in zemlja voda. Ker pri nekaterih sistemih potrebujemo večje zemljišče in ker se marsikdo odloča za uporabo toplotne črpalke v starejšem, slabo izoliranem objektu, je zelo pomembno, da izberemo pravi sistem. Pri sistemu zrak voda potrebujemo zgolj dostop do brezplačnega vira ogrevanja – zunanjega zraka, zato imajo te naprave najnižjo ceno, pa tudi montaža ne zahteva večjega poseganja v objekt. Da nas ne bodo premamili cenovno ugodni modeli, ki so velikokrat slabše kvalitete, se pred nakupom raje pogovorimo z izkušenim prodajalcem.

toplotna črpalka za ogrevanje (cena 8 kW)

Za najnižje stroške ogrevanja v primerjavi z drugimi viri

Če cena ogrevanja tudi vas vsako leto spravlja ob živce, razmislite o investiciji v toplotno črpalko zrak voda. Gre za najenostavnejšo in hkrati najcenejšo izbiro, ki je prijazna do okolja in ne prinaša nobenih dodatnih stroškov. Namestimo jo lahko v praktično kateri koli objekt, ponuja pa nam najboljše razmerje med investicijo in prihranki. V Orca Energiji boste našli toplotne črpalke za ogrevanje po ugodnih cenah, na voljo imamo tudi toplotne črpalke z 200l volumnom zalogovnika in sisteme 8kW. Pokličite in naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali izbrati napravo, ki bo ustvarila prijetno toplino v vašem domu tudi v najhujši zimi, poleti pa vas bo prijetno ohladila.