Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za ogrevanje bazena in centralno ogrevanje prostorov


Toplotne črpalke za centralno ogrevanjeToplotna črpalka za ogrevanje bazena je odlična rešitev za vse lastnike bazenov, ki si želijo zmanjšati stroške segrevanja vode v bazenu. Gre za odlično investicijo, ki vam bo prihranila veliko denarja, saj je klasično ogrevanje bazena, v primerjavi z ogrevanjem s toplotno črpalko za ogrevanje bazenov, veliko dražje. Sprva nekolika višja investicija se vam bo povrnila v hitrem času, saj boste dolgoročno veliko prihranili. Toplotna črpalka za ogrevanje bazena pa je primerna tudi za hlajenje vode v bazenu. Če se odločite za nakup naše toplotne črpalke za ogrevanje bazena, boste lahko v kopanju v bazenu uživali še veliko več, kakor samo v poletnih mesecih. Zagotovite si najboljšo incenovno ugodno toplotno črpalko za ogrevanje bazena, ki bo poskrbela za učinkovito in varčno ogrevanje. Poleg toplotne črpalke za ogrevanje bazena pa boste pri nas dobili še toplotne črpalke zrak voda za centralno ogrevanje prostorov in sanitarne vodo, ki se lahko pohvalijo z izredno majhno porabo električne energije.

VEČ O VISOKOTEMPERATURNIH TOPLOTNIH ČRPALKAH


Toplotne črpalke za ogrevanje zrak voda in poraba: najcenejša rešitev za ogrevanje

poraba toplotna črpalka za ogrevanjeToplotne črpalke za ogrevanje zrak voda vam ponujajo najcenejšo rešitev za ogrevanje prostorov. Ogrevalna toplotna črpalka zrak voda Orca Coolwex vam zagotavlja najnižje stroške ogrevanja, saj kot glavni element delovanja izrablja zrak, ki pa je brezplačen. Odlična novica pa je tudi, da za svoje delovanje porabi izredno malo električne energije. Poraba elektrike bo tako nižja, prav tako pa tudi račun. Ne le, da vam toplotna črpalka zrak voda za centralno ogrevanje prostorov ponuja občutne prihranke. Naše toplotne črpalke v svojem delovanju, kakor tudi v kakovosti, presegajo najstrožje evropske standarde.

Toplotne črpalke za ogrevanje prostorov: nakup naj bo premišljen

Pred nakupom toplotne črpalke za ogrevanje prostorov ali za ogrevanje bazena je treba dobro premisliti, katera toplotna črpalka je najprimernejša za vas. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali zaposleni v podjetju Orca Energija d. o. o. Prav tako smo vam na voljo za vsa vprašanja, ki se vam postavljajo pred nakupom.