Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše - kakšen je cenik?

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše predstavlja izjemno varčno energetsko rešitev, ki se odlično obnese v primeru ogrevanja hiše, pa tudi sanitarne vode. Tako prodaja, kot tudi uporaba toplotnih črpalk za ogrevanje gospodinjstev iz leta v leto narašča, rast na trgu pa bo opazna tudi v prihodnosti, saj se vse več posameznikov zaveda pomena varovanja okolja, pri katerem pridejo v poštev le najboljše varčne rešitve, kot je uporaba toplotne črpalke za ogrevanje hiše. Vendar pa moramo omeniti tudi cenik toplotne črpalke. Najprej moramo poudariti, da je oglaševanje in obljubljanje ugodnega cen toplotnih črpalk povsem brez smisla, saj je cenik zasnovan glede na vrsto določenega sistema, cene pa so na samem začetku višje od cenikov drugih načinov ogrevanja. Bolje se je vprašati, ali se nakup najboljše toplotne črpalke za ogrevanje izplača. Odgovor je brez dvoma pritrdilen, saj kljub nekoliko višji začetni ceni toplotne črpalke za ogrevanje prihranimo in prihranek vsekakor ni majhen, saj je lahko kar trikraten! Si želite, da bi bila tudi vaša hiša ogrevana z uporabo toplotne črpalke za ogrevanje hiš? Povprašajte nas o ceniku.

cena toplotna črpalka za ogrevanje


Cenik toplotne črpalke - od česa je odvisna cena?

Cenik toplotne črpalke vključuje cene različnih sistemov, zato se cene na ceniku posameznih toplotnih črpalk za ogrevanje hišeoziroma sanitarne vode med seboj precej razlikujejo. Kot cenovno območje bi lahko navedli območje med 10.000 do 20.000 €, v primeru enostavnejših stanovanjskih hiš bi lahko za toplotno črpalko za ogrevanje odšteli tudi malce manjši znesek, kot je okrog 8.000€. Od česa je torej odvisen cenik? Cene na ceniku toplotnih črpalk za ogrevanje hiše ali sanitarne vode so odvisne od same kvalitete sistema, od njegove učinkovitosti, ki jo izražamo kot vrednost COP in nenazadnje tudi od izbranega sistema. Toplotne črpalke za ogrevanje hiše so namreč lahko visokotemperaturne ali nizkotemperaturne, oboje pa vam nudimo tudi v podjetju Orca Energija.


Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko - prihranek tudi nad 60% na leto

Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko omogoča prihranke do več kot 60% na leto, poleg tega pa lahko s takšnimi sistemi ohlajamo druge prostore. Ne glede na malce višji cenik oziroma cene prihranimo in ob tem tudi uživamo v prijetnem bivalnem okolju. Najboljše toplotne črpalke za ogrevanje hiše in sanitarne vode, ki so na voljo v podjetju Orca Energija, so proizvedene v Sloveniji in sicer iz najkakovostnejših komponent evropskih in japonskih proizvajalcev. Ob nakupu toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode vam zagotavljamo tudi do 5 let garancije. Najboljša izbira je Orca Energija.

toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode v hiši cenik


Iščem najboljšo toplotno črpalko za ogrevanje - katero naj izberem?

Najboljša toplotna črpalka za ogrevanje hiše ni odvisna od cenika/cene, temveč moramo pri nakupu upoštevati precej pomembnejše dejavnike. Investicija v nakup se nam bo tako ali tako hitro povrnila, zato moramo pri izbiri najboljše toplotne črpalke za ogrevanje hiše upoštevati namen uporabe in učinkovitost sistema. Vsak sistem ima namreč svoje prednosti, zato se pred nakupom o lastnostih in ceniku želene toplotne črpalke za ogrevanje hiše pogovorite s strokovnjaki iz podjetja Orca Energija. Lastniki naših sistemov poročajo o sorazmerno enostavni uporabi in priporočajo nakup, ki se zares izplača.

IZBERITE NAJBOLJŠO TOPLOTNO ČRPALKO ZA OGREVANJE HIŠE


Toplotna črpalka za ogrevanje hiše - znižajte stroške ogrevanja hiše

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše kljub malce višjemu ceniku vpliva na opazno znižanje stroškov ogrevanja v primerjavi z drugimi načini ogrevanja. Ne gre le za najenostavnejšo izbiro, temveč tudi za najbolj okolju in bivanju prijazno izbiro, saj toplotne črpalke za ogrevanje hiše ne more prekositi noben drugi način ogrevanja. Oglejte si naše toplotne črpalke za ogrevanje hiše in sanitarne vode, strokovnjake pa povprašajte tudi o cenah na ceniku. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.