Toplotna črpalka zrak voda cenaToplotna črpalka zrak voda visokotemperaturna (moč 4 kw): najboljša cena


Toplotna črpalka zrak voda
vam ponuja veliko, predvsem pa nizke stroške ogrevanja bivalnih prostorov in priprave sanitarne vode. Če se odločate za nov ogrevalni sistem, potem razmislite tudi o nakupu toplotne črpalke zrak voda. Ne le zaradi njene cene, predvsem zaradi udobja, ki ga ponuja. Pri nas lahko dobite najboljšo toplotno črpalko zrak voda po izjemni ceni. Za vas imamo še eno odlično novico. Za nakup toplotne črpalke zrak voda lahko pridobite tudi sredstva iz Eko sklada, kar pomeni še nižje stroške vaše investicije. Podjetje Orca Energija d. o. o. se ukvarja s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Naše delovanje temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenost strankam. Kot cilj smo si zadali znižati stroške ogrevanja našim strankam ter izboljšati njihovo kvaliteto življenja.


Najboljše toplotne črpalke zrak voda na voljo v različnih močeh (4 kW itd.)


Naše najboljše toplotne črpalke zrak voda, ki so na voljo v različnih močeh (4 kW in ostale), so visokokakovostne in estetsko dovršene, v celoti proizvedene v Sloveniji iz najboljših materialov. Naša ponudba toplotnih črpalk zrak voda zajema visokotemperaturne in nizkotemperaturne toplotne črpalke ter toplotne črpalke zrak voda za večje objekte. Ponujamo vam celovito storitev ob nakupu, kar pomeni, da bomo z vami vse od svetovanja in nakupa pa do montaže in rednih servisov. Obiščite nas ali pa si našo ponudbo oglejte na naši spletni strani, kjer nam lahko tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca.


Toplotna črpalka zrak voda: cena je ugodna, vaši stroški še ugodnejši


Zakaj se odločiti za nakup toplotne črpalke zrak voda Orca Coolwex? Odgovor je preprost: ker je najboljša. Toplotne črpalke iz naše ponudbe v svoji kakovosti in delovanju krepko presegajo najstrožje evropske standarde, kar lahko podkrepimo s certifikati najpomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda z močjo 4 kW ali ostalimi pomeni najnižje stroške ogrevanja v primerjavi z drugimi viri ogrevanja. Če se sprašujete, kako je to mogoče, berite naprej. Toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje izkorišča zrak, ki je brezplačen. Za svoje delovanje pa potrebuje še električno energijo, vendar v majhnem odstotku. Zrak je povsod okoli nas in toplotna črpalka ga lahko uspešno izkoristi za ogrevanje. Cena investicije v toplotno črpalko bo pri nas zelo ugodna, o čemer priča tudi naš cenik. Prav tako pa ugodna tudi cena ogrevanja. Vse informacije o ceni toplotne črpalke lahko dobite na naši spletni strani ali pa tako, da nas obiščete in si cene ogledate v ceniku.


Toplotna črpalka zrak voda cenikNajboljša toplotna črpalka zrak voda po najboljši ceni


Toplotna črpalka zrak voda je najenostavnejša in najcenejša izbira za ogrevanje. Zrak je povsod okoli nas, zato lahko toplotno črpalko brez večjih dodatnih stroškov namestimo v praktično kateri koli objekt. Cena najboljše toplotne črpalke je pri nas izredno ugodna, še posebno, če v obzir vzamete kasnejše prihranke pri stroških ogrevanja. Toplotna črpalka zrak voda je primerna za ogrevanje in pripravo sanitarne vode. Naše najboljše toplotne črpalke dosegajo tako visoka grelna števila, da so primerljive s cenovno mnogo dražjimi sistemi, ki kot vir energije uporabljajo zemljo ali podtalnico. Ne glede na to, kateri sistem ogrevanja ali hlajenja imate nameščen v hiši ali pa ga načrtujete, mogoče ga je priklopiti na toplotno črpalko po najboljši ceni.


Visokotemperaturna črpalka zrak voda za radiatorsko ogrevanje

Za ogrevanje celotnega stanovanja z radiatorskim ogrevanjem je primerna visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda. Z visokotemperaturno toplotno črpalko zrak voda prav tako lahko pripravite sanitarno vodo v vgrajenem bojlerju. Omenjena toplotna črpalka je odlična rešitev za obnovo starejših in slabše izoliranih objektov. Naša ponudba ogrevalnih toplotnih črpalk poleg omenjene visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda objema še nizkotemperaturne in toplotne črpalka za večje objekte. Vse informacije o moči (4 kW in ostale) lahko dobite pri nas ali pa na naši spletni strani.

KATERO TOPLOTNO ČRPALKO IZBRATI?

MONTAŽA SANITARNE TOPLOTNE ČRPALKE