Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda: kako deluje, katero izbrati in kakšne so izkušnje?

Toplotna črpalka zrak voda predstavlja alternativni sistem ogrevanja, ki za svoje delovanje uporablja zrak. V primerjavi z drugimi viri so toplotne črpalke, ki delujejo na zrak, izredno varčne in pomenijo najnižje stroške ogrevanja. Vas zanima, kako deluje toplotna črpalka zrak voda? Odgovor je preprost: enostavno! Za svoje delovanje izkoriščajo zrak, ki je obnovljiv in popolnoma brezplačen vir energije. Če ste med tistimi, ki razmišljate, da bi vaš obstoječ sistem ogrevanja spremenili in izbrali bolj varčnega, imamo za vas odlično novico. Toplotna črpalka zrak voda vam ponuja veliko prednosti, ki pa niso povezane le s stroški ogrevanja. Ogrevanje s toplotno črpalko je okolju in uporabniku prijazno, omogoča pa boljšo kvaliteto bivanja. Pred nakupom je potrebno dobro razmisliti, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati. Obstajajo, namreč, različne izvedbe črpalk, ki so primerne za določene sisteme. Pred nakupom lahko povprašate tudi o izkušnjah in zagotavljamo vam, da so vse pozitivne. Vabimo vas, da nas obiščete na sedežu podjetja, kjer vam bomo svetovali, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati glede na vaše želje in potrebe.

Toplotna črpalka zrak voda cena

Ponudba toplotnih črpalk

Zrak je brezplačen in glavni vir energije, ki poganja toplotno črpalko. Poleg zraka pa za delovanje potrebuje tudi električno energijo, vendar v majhni meri. Vsi vemo, da sodijo električni bojlerji med ene največjih porabnikov električne energije v vsakem gospodinjstvu. Zakaj ne bi zmanjšali stroškov elektrike za ogrevanje sanitarne vode? To lahko storite z investicijo v visokokakovostno toplotno črpalko za sanitarno vodo zrak voda, ki ima možnost delovanja tudi na voden zrak. Naša ponudba toplotnih črpalk zajema takšne, ki so primerne za ogrevanje in pripravo sanitarne vode ter sanitarne črpalke, ki so namenjene izključno pripravi sanitarne vode. Ne glede na to, katero črpalko boste izbrali, naše črpalke so ne le najbolj enostavna, temveč tudi najcenejša izbira. Zrak je povsod okoli nas in zato lahko črpalko brez dodanih stroškov postavimo v praktično vsak prostor.

Kakšne so izkušnje s toplotnimi črpalkami?

Smo eden vodilnih proizvajalcev toplotnih črpalk v Sloveniji in pohvalimo se lahko z visokokakovostnimi in estetsko dovršenimi produkti. Naše stranke poročajo o pozitivnih izkušnjah, tako z vidika stroškov kakor z vidika učinkovitosti oziroma izkoristka toplotne črpalke. Dejstvo je, da toplotne črpalke zrak voda Orca dosegajo tako visoka grelna števila, da so primerljive z veliko dražjimi in bolj naprednimi sistemi, kot so na primer črpalke, ki za svoje delovanje uporabljajo zrak ali podtalnico. Pohvalimo se lahko tudi z dejstvom, da toplotne črpalke zrak voda Orca zmorejo varčno ogrevanje tudi do 28 °C zunanje temperature in tudi do -15 °C brez izgube grelne moči, kar je zagotovo najbolj učinkovita rešitev na tržišču.

Visokokakovostne toplotne črpalke ponujajo visoke prihranke

Ne glede na to, kateri sistem ogrevanja ali hlajenja imate nameščen v hiši ali pa ga načrtujete, ogrevalno črpalko Orka je mogoče priklopiti kamorkoli. Glede na vaše potrebe in želje lahko izbirate med visokotemperaturnimi in nizkotemperaturnimi črpalkami. V ponudbi pa so tudi toplotne črpalke za velike objekte. Če še vedno niste prepričani, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati, vas vabimo, da nas obiščete in skupaj bomo našli rešitev za vas. Predstavili vam bomo našo ponudbo, vas seznanili z izračuni moči in izkoristkom črpalk, ogledali si boste lahko cenik in prisluhnili našim izkušnjam. Naši napredni sistemi za ogrevanje omogočajo velike prihranke, zato je nakup toplotne črpalke zrak voda investicija, ki se dolgoročno zelo izplača.

Toplotna črpalka zrak voda

Sanitarne toplotne črpalke

Toplotna črpalka za sanitarno vodo omogoča do 70 % letnega prihranka, na voljo pa vam je v 230 ali 300 litrski različici. Ponujamo vam opcijo brez toplotnega prenosnika, z enim ali pa dvema toplotnima prenosnikoma. Serija sanitarnih črpalk Orca Zeus vam ob relativno nizki investiciji lahko zniža stroške ogrevanja sanitarne vode tudi do 70 %. Deluje na voden zrak in ima možnost ohlajevanja drugega prostora.

TOPLOTNA ČRPALKA ZRAK VODA PO UGODNI CENI