Pošlji povpraševanje

Mitsubishi zubadan je toplotna črpalka prihodnosti

Orca Energija d.o.o. je podjetje, kjer se ukvarjamo s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalkin toplotnih črpalk za sanitarno vodo mitsubishi zubadan in ecodan, ki jih lahko najdete na našem spletnem ceniku. Tako kot orke, živali, ki so svobodne in preživijo v vseh ekstremnih razmerah ter so tako neodvisne od podnebnih razmer, si tudi mi želimo, da ste vi in vaša družina svobodni, tudi finančno, zato smo si nadeli ime po teh prečudovitih bitjih. Naše delovanje temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam, naše polanstvo pa je zniževanje stroškov ogrevanja posameznikov in predvsem izboljšanje kakovosti življenja. Prepričani smo, da nam z našimi mitsubishi zubadan napravami lahko uspe, saj vam obenem privarčujejo pri stroških, obenem pa nudijo ugodne razmere za bivanje vas in vaše družine. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato se vsaki stranki posvetimo individualno, saj le tako lahko dosežemo rezultat ki si ga želite vi in mi.

Toplotna črpalka voda zrak

Mistubishi zubadan in ostali kakovostni produkti

V podjetju Orca se trudimo, da so naši produkti cenovno dostopni, obenem pa primerne kvalitete, da imajo dolgo življenjsko dobo. Proizvajamo visokokavostne produkte in estetsko dovršene, kot je mitsubishi zubadan. Vsi produkti so v celoti proizvedeni v Sloveniji in s tem podpiramo našo državo, obenem pa uporabljamo zgolj najboljše materiale. Našo kakovost so prepoznali tako domači kupci kot kupci širom Evrope, od Avstrije, Španije, Portugalske, Poljske, Italije in Nemčije. Naša pomembna prednost je, da imamo v Sloveniji odlično mrežo monterjev in servisno službo, ki vam lahko dostavijo in zmontirajo produkte po celotni Sloveniji od glavnega mesta Ljubljane do manjših vasi. Prepričani smo, da boste z nakupom mitsubishi zubadan in ecodan toplotnih črpalk izjemno zadovoljni in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam med katere spadajo tako končne stranke kot tudi poslovni partnerji v veleprodaji, katerim nudimo možnost oblikovanja in proizvodnje lastne znamke toplotnih črpalk mitsubishi 8 kw.

Mitsubishi zubadan - sistem voda-zrak

Toplotne črpalke mistubishi zubadan za svoje delovanje kot vir uporabljajo zrak, ki je povsod okoli nas, obenem pa je brezplačen, črpalka pa potrebuje izjemno malo električne energije, kar pomeni, da boste privarčevali ogromno denarja. Naši produkti v kakovosti in delovanju presegajo najstrožje evropske standarde, dokaz za to so certifikati najpomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. Nudimo vam visokotemperaturne črpalke za ogrevanje celotnega stanovanja ali hiše z radiatorskim ogrevanjem ali ogrevanjem sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. V primerjavi z drugimi viri ogrevanja kot so stari električni bojlerji vam naša črpalka zagotavlja najnižje stroške ogrevanja in odlično bivalno klimo, kar vam bo olajšalo bivanje v vašem domu. Mitsubishi zubadan in ecodan zmorejo varčno ogrevanje tudi pri -28 stopinj zunanje temperature, kar je najučinkovitejša rešitev na trgu, obenem pa lahko ogrevalno črpalko Orca priklopimo na kateri koli sistem ogrevanja ali hlajenja, ki ga imate nameščenega v hiši ali stanovanju.

Toplotna črpalka po ugodni ceni

Mistubishi ecodan izboljšuje kakovost življenja

V podjetju Orca se trudimo, da našim strankam izboljšamo kakovost življenja zato nudimo celoten komplet, ki se imenuje izvedba na ključ. To pomeni, da smo z vami od začetka, ki vključuje svetovanje in strokovno usposobljene sodelavce do nakupa in montaže, nudimo pa vam tudi servisne storitve ne glede na to, ali prihajate iz Ljubljane in Maribora ali bolj oddaljenih mest in vasi. Obiščite naš spletni cenik mitsubishi toplotnih črpalk in preverite naše cene. V kolikor imate glede toplotnih črpalk 8 kw ali katerih koli drugih produktov vprašanje, nas kontaktirajte in naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem pomagali z odgovori in nasveti. Poleg prodaje in montaže vam zagotavljamo tudi poprodajne storitve v obliki rednih letnih servisov in vzdrževanja, kar pomeni da bodo imeli produkti, ki jih kupite pri nas dolgo življenjsko dobo in boste z njimi izjemno zadovoljni.

TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGRAVANJE