Pošlji povpraševanje

toplotna črpalka za centralno ogrevanjeToplotna črpalka je primerna za centralno ogrevanje vseh vrst hiš

Toplotna črpalka za centralno ogrevanje je dolgoročna naložba, ki se vam povrne v nekaj letih. Mi nudimo dve vrsti toplotnih črpalk zrak voda za centralno ogrevanje Orca Coolwex. Prva je visokotemperaturna toplotna črpalka, ki je primerna za starejše hiše s slabo izolacijo in tudi za novogradnje. Namenjena je centralnemu ogrevanju hiše ali stanovanja s klasičnimi radiatorji in ogrevanju sanitarne vode. Vgrajen ima 200 ali 300 literski bojler. Visokotemperaturna toplotna črpalka ima polno grelno moč do -15⁰C zunanje temperature. Druga vrsta toplotne črpalke za centralno ogrevanje je nizkotemperaturna, ki je namenjena novogradnjam z dobro izolacijo in objektom z večjo površino radiatorjev. Nizkotemperaturna toplotna črpalka ogreva hiše in stanovanja s talnim, stropnim in zidnim centralnim grelnim sistemom. Tudi nizkotemperaturna toplotna črpalka greje sanitarno vodo v vgrajenem bojlerju ali pa v obstoječem bojlerju. Njena polna grelna moč je do 2⁰C temperature zunanjega zraka. Obe vrsti toplotnih črpalk za centralno ogrevanje imata inteligentno regulacijo, ki je nastavitev treh ogrevalnih krogov po prostorski in zunanji temperaturi.

toplotne črpalke za ogrevanje hiše cenikOgrevanje bazena s toplotno črpalko je učinkovito in varčno

Naše črpalke Orca Coolwex so najboljše toplotne črpalke za centralno ogrevanje. Imajo ugodne cene o čemer se lahko prepričate z našim cenikom. V našem prodajnem salonu lahko dobite cenik za toplotne črpalke za centralno ogrevanje hiš. Poleg hiš, lahko z našimi toplotnimi črpalkami ogrevate tudi bazen, kar je zelo zaželjeno, ker se tako kopalna sezona lahko zelo podaljša. Je pa ogrevanje bazena velik strošek. Toplotna črpalka vam bo prihranila veliko denarja.

Bivalentno delovanje toplotne črpalke povečuje varnost pri centralnem ogrevanju

Toplotna črpalka za centralno ogrevanje stanovanja ima bivaletno delovanje kar pomeni, da samodejno preklaplja na različne vire ogrevanja. Kadar je zunanji zrak premrzel ali v primeru kakšne okvare, sistem sam preklopi na drug vir ali na vgrajene elektrogrelce. Toplotne črpalke Coolwex imajo izredno tiho delovanje tako da niso moteče.