Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi? Mitsubishi Zubadan: ugodna cena


Toplotna črpalka Mitsubishi Toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi? Marsikdo se pred nakupom toplotne črpalke sprašuje, katera je najboljša in najzmogljivejša, hkrati pa jih zanima, katera je cenovno ugodnejša. Kar nekaj ponudnikov toplotnih črpalk je na slovenskem trgu, ki ponujajo kvalitetne toplotne črpalke Daikin ali Mitsubishi, zato se pred nakupom vsekakor pozanimajte o kvaliteti in izkušnjah drugih. V podjetju Orca Energija d. o. o. vam ponujamo zunanjo enoto Mitsubishi, ki se kombinira s toplotno črpalko zrak voda Orca Coolwex. Mitsubishi Zubadan zunanje enote odlično dopolnjujejo naše toplotne črpalke, zato če ste v dvomu ali toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi, mi predlagamo Mitsubishi. Ne le, da je izredno kvalitetna, dostopna je po zelo ugodni ceni. Oglejte si naš cenik toplotnih črpalk z zunanjo enoto Mitsubishi in se prepričajte o ugodni ceni. Še vedno v dvomu ali Daikin ali Mitsubishi? Oglejte si lastnosti nove in izboljšane zunanje enote Mitsubishi in ne boste več v dvomu.

OGLEJTE SI ŠE VISOKOTEMPERATURNE ČRPALKE


Ugodna cena zunanje enote Mitsubishi toplotne črpalke zrak voda

toplotne črpalke Mitsubishi Zubadan cenikNe le, da je zunanja enota toplotne črpalke zrak voda dostopna po ugodni ceni, veliko je razlogov, zakaj je zunanja enota Mitsubishi najboljša kombinacija z notranjo enoto. Zunanja enota toplotne črpalke zrak voda Mitsubishi omogoča neoviran dotok in odtok zraka, tudi pri ogrevanju velikih površin. Odlična novica je, da odlično delujejo tudi pri zelo nizki temperaturi vhodnega zraka. Cena ogrevanja pa bo zaradi izkoriščanja zraka, kot glavnega vira delovanja toplotne črpalke, bistveno nižja kot pri ogrevanju z drugimi viri.


Izboljšana zunanja enota Mitsubishi Zubadan: ugodna cena v ceniku Orca Energija d. o. o.

Ponujamo vam novo, izboljšano zunanjo enoto Mitsubishi Zubadan. Gre za nove, še zmogljivejše modele zunanjih enot, ki so tehnološko še bolj dovršeni, namenjeni pa so za stanovanjsko uporabo. Pohvalijo se lahko z zelo tihim delovanjem, kompaktno obliko (enote zasedajo bistveno manj prostora kot konkurenčne, na primer Daikin), visoko zanesljivostjo (optimirano odmrzovanje in preprečevanje nabiranja ledu). Obiščite nas in pomagali vam bomo pri izbiri vaše nove toplotne črpalke zrak voda, ki ne le, da je v ceniku toplotnih črpalk med najbolj ugodnimi, ceno lahko še dodatno znižate s subvencijo Eko sklada. Toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi? Brez dvoma, Mitsubishi po ugodni ceni.