Pošlji povpraševanje

Sanitarna toplotna črpalka: nizka cena črpalke za sanitarno vodo


Sanitarna toplotna črpalka vse pogosteje nadomešča klasične bojlerje. Še ne poznate vseh prednosti toplotne črpalke za sanitarno vodo? Cena oziroma strošek nakupa toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode se vam hitro povrne. Čakajo vas namreč veliki prihranki, če se odločite za vgradnjo toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cena ogrevanja sanitarne vode pa ni edino, zaradi česar je sanitarna toplotna črpalka deležna toliko zanimanja. Zagotovo je poleg cene ogrevanja pomembna tudi manjša obremenitev okolja, ki je posledica uporabe toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cena ogrevanja oziroma ekonomičnost gre tako z roko v roki z ekološkim vidikom. Eko sklad zato ponuja tudi finančne spodbude za nakup toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cena je lahko nižja, kot si verjetno predstavljate!

sanitarna toplotna črpalka


Sanitarna toplotna črpalka za do tudi 75 % nižje stroške


Se sprašujete, kako deluje sanitarna toplotna črpalka? Sanitarna voda se ogreva pretežno s pomočjo obnovljivega vira energije. Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode za svoje delovanje uporabljajo toploto, pridobljeno iz zunanjega/okoliškega zraka. Delovanje toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode Orca Coolwex je denimo mogoče vse do temperature vstopnega zraka -10 °C. Tako je odveč skrb, da bi sanitarna toplotna črpalka zrak voda »odpovedala«. Zagotovo pa vas bo navdušil prihranek, za katerega poskrbi naša sanitarna toplotna črpalka. Cena električne energije se zmanjša za več kot 60 %, v nekaterih primerih pa sanitarna toplotna črpalka zrak voda prinaša tudi do 75 % prihranka.

toplotna črpalka za sanitarno vodo

VEČ O NAŠIH TOPLOTNIH ČRPALKAH ORCA TUKAJ!


Vrhunske toplotne črpalke za sanitarno vodo, cena zelo ugodna


Podjetje Orca je pravi naslov za vse, ki vas zanima resnično kvalitetna toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode. Cenik oziroma cena naših naprav pa je še dodatni razlog, zakaj je prava izbira prav naša toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode. Naš cenik je oblikovan z mislijo na stranke, cena toplotne črpalke za sanitarno vodo pa bo še nižja zaradi subvencije Eko sklada za nakup toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode z našega cenika.