Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje - privarčujte denar

V podjetju Orca Energija d.o.o., ki deluje v Mariboru se ukvarjamo s proizvodnjo toplotnih črpalk za radiatorsko ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode, obenem pa nudimo zračne in vodne kamine na pelete, prezračevalne sisteme in klimatske naprave, ki bodo izboljšale bivalno klimo v vašem stanovanju. Zagotavljamo vam toplotne črpalke za ogrevanje po izjemno ugodni ceni, obenem pa se trudimo, da pri svojem delovanju skrbimo za zniževanje stroškov ogrevanja pri posamezniku in izboljšanje kvalitete življenja. Strokovnost, inovativnost in usmerjenost k strankam, so naše vrline, s katerimi proivajamo visokokakovostne in estetsko dovršene produkte, ki so v celoti proizvedeni v Sloveniji, obenem pa za njih uporabljamo najboljše materiale. Toplotna črpalka za ogrevanje voda-zrak je idealna rešitev, saj kot vir uporablja zrak, ki je povsod okoli nas. Preprični smo, da vas bodo navdušile naše toplotne črpalke mitsubishi, zato nas obiščite v našem podjetju v Mariboru.

Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje

Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje uporablja zrak

Že v prejšnjem odstavku smo omenili, da toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje kot vir uporabljajo zrak, ki je v naši okolici. Zrak je glavni vir delovanja tudi ogrevanja sanitarne vode s toplotno črpalko in ker je zrak seveda brezplačen, zagotavlja izjemno majhne stroške energije, še posebej zato, ker črpalka porabi izjemno malo električne energije in je račun posledično veliko manjši. Pomembna last Orca črpalk je tudi v tem, da jih lahko izjemno enostavno namestimo v katerikoli prostor v hiši, obenem pa so tudi dodatni stroški izjemno majhni. Stari električni bojlerji so tako zgolj preteklost, ogrevanje s črpalko dosega izjemno visoka grelna števila, ki so primerljiva z mnogo dražjimi sistemi, ki kot vir uporabljajo podtalnico ali zemljo. Verjamemo, da boste z našimi produkti zadovoljni tudi vi, saj so izjemno kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo, tako da ste ob nakupu lahko popolnoma brez skrbi.

Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje - zagotavljamo izvedbo na ključ

Ne glede na to, za katero vrsto toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje se boste odločili, vam zagotavljamo celoten komplet oz. izvedbo na ključ, kar pomeni, da smo z vami od začetka do konca. Najprej vam pomagamo pri nakupu, naši strokovnjaki vam svetujejo o pravilni izbiri, nato pa vam nudimo možnost montaže toplotnih črpalk mitsubishi v Ljubljani, Mariboru in drugih mestih v Sloveniji. Vsi naši produkti imajo dolgo življenjsko dobo, a včasih pride do nepričakovanih okvar, zato vam v našem podjetju nudimo tudi servis, ki je ugoden in hkrati izjemno hiter ter vzdrževanje, da se bo življenjska doba črpalk še povečala. V naš prid govorijo izkušnje, saj naši Orca sistemi grejejo in hladijo že več kot 15.000 domov po celotni Sloveniji, vseskozi pa imamo v mislih vašo varnost in predvsem udobje, saj boste le tako lahko popolnoma uživali v vašem domu.

Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje po ugodni ceni

Cena toplotne črpalke za ogrevanje je strankam prijazna

Toplotne črpalke za ogrevanje voda-zrak so izjemno kakovostne in v svojem delovanju presegajo najstrožje evropske satandarde, čemur so dokaz različni certifikati najpomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. Seveda poleg kakovosti nismo pozabili na ceno toplotne črpalke za ogrevanje, saj je v primerjavi s kvaliteto izjemno dostopna in si jo v svojem domu lahko privoščijo vsi ljudje. Za tiste, ki želijo nekoliko bolj modernizirano prižiganje črpalk, vam nudimo regulacijo toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje iz dnevne sobe, pisarne ali plaže saj lahko s posebno aplikacijo prižgete vaše ogrevanje z računalnika ali pametnega telefona, ne glede na to kje se nahajate. V kolikor imate glede cene toplotnih črpalk za ogrevanje ali njihovega delovanja kakršnokoli vprašanje si poglejte naš spletni cenik ali nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo veseljem pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

UGODNO SANITARNA TOPLOTNA ČRPALKA