Pošlji povpraševanje

Kvaliteta in visoka tehnološka dovršenost toplotnih črpalk za ogrevanje


Toplotna črpalka za ogrevanje predstavlja enega izmed najugodnejših in tudi najučinkovitejših sistemov ogrevanja stanovanja, hiše, pa tudi večstanovanjskih ali poslovnih stavb.

S pomočjo subvencije Eko sklada so ugodnejše investicije v toplotno črpalko


toplotna črpalka eko skladSte tudi vi pred renovacijo ogrevalnega sistema v vašem stanovanju? Trenutek je več kot primeren, saj Eko sklad ponuja subvencije za toplotne črpalke. Eko sklad vzpodbuja inštalacijo toplotnih črpalk za ogrevanje, saj te pripomorejo k okolju z manjšo vsebnostjo CO2 v ozračju. Trenutno lahko vaš ogrevalni sistem zamenjate s toplotno črpalko za ogrevanje in ob tem prejmete subvencijo v višini 2500 eur, na degradiranih območjih pa kar 3200 eur. Eko sklad pa ponuja subvencijo tudi na vgradnjo toplotne črpalke v novogradnje. Subvencija v tem primeru znaša 100eur.

VEČ O SUBVENCIJAH EKO SKLADA ZA TOPLOTNE ČRPALKE TUKAJ!


Učinkovito delovanje toplotnih črpalk in ekološka naravnanost


eko sklad toplotne črpalkeDelovanje toplotne črpalke je v principu precej enostavno. Toplotna črpalka jemlje večino energije, ki jo za ogrevanje prostorov potrebuje, iz enega izmed obnovljivih virov; to je iz vode, zemlje ali zraka, odvisno od vrste toplotne črpalke. Dan danes predstavlja najugodnejšo rešitev toplotna črpalka zrak voda, ki jemlje energijo iz zraka. Montaža toplotne črpalke za ogrevanje zrak voda je precej enostavna, saj toplotna črpalka ne potrebuje globokega temelja, prav tako pa nam za delovanje toplotne črpalke za ogrevanje ni potrebno postavljati kolektorjev.Toplotne črpalke so zelo učinkovite in izjemno ekonomične, saj lahko v primerjavi s standardnimi sistemi ogrevanja na ogrevanju prihranimo tudi do 70%. Toplotna črpalka za ogrevanje pa ni le izjemno učinkovita in varčna, pač pa boste s toplotno črpalko pripomogli tudi k bolj zdravemu okolju v katerem živite. Toplotna črpalka za ogrevanje pri svojem delovanju namreč ne proizvaja toplogrednih plinov ali drugih naravi škodljivih snovi in jo tako ohranja čisto in zdravo.

Več o visokotemperaturnih črpalkah si preberite tukaj: https://www.vsi.si/orca-energija/visokotemperaturna-toplotna-crpalka