Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda - ugodna cena z montažo


Cena toplotne črpalke zrak voda z montažo je danes več kot ugodna, predstavlja najpogostejšo izbiro, saj ne zahteva ne vodnega vira ne velikih površin. Kot vir toplote namreč toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje izkorišča zunanji zrak. Zrak je vir toplote, ki ga ne moremo nikoli povsem izčrpati, hkrati pa je povsod na voljo. Toplotna črpalka zrak voda lahko poleg toplote zunanjega zraka izkorišča tudi toploto notranjega zraka. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda spada med najcenejše načine ogrevanja, saj so toplotne črpalke zrak voda poceni (cenik vas bo o tem prepričal) obenem pa omogočajo enostavno in poceni vzdrževanje. Vas zanima toplotna črpalka zrak voda oz. kakšna je njena poraba elektrike? Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje porabi trikrat manj elektrike kot klasični električni grelci oz. grelniki. To pa s seboj prinese tudi nižje stroške ogrevanja, ki predstavljajo največji strošek vsakega gospodinjstva.

VEČ O SANITARNI TOPLOTNI ČRPALKI

Toplotna črpalka zrak voda - cena z montažo investicija, ki se vam bo kmalu povrnila

Delovanje toplotne črpalke zrak voda Pravilno zasnovana toplotna črpalka zrak voda zagotavlja nemoteno delovanje tudi do 25 let. Z nakupom toplotne črpalke zrak voda se nam investicija v toplotno črpalko povrne že v nekaj letih. Toplotne črpalke so tako racionalne, da njihovo vgradnjo subvencionira tudi država z nepovratnimi sredstvi. Eko sklad prek finančnih spodbud subvencionira tako nakup in kot tudi montažo toplotnih črpalk. Cena investicije v toplotno črpalko bo tako že v začetku bistveno nižja.

Toplotne črpalke zrak voda - primerjava učinkovitosti

toplotna črpalka zrak voda poraba elektrikePri nakupu toplotne črpalke zrak voda je pomembna primerjava učinkovitosti toplotnih črpalk, kjer morate biti pozorni na pogoje merjenja. Podatki o grelnem številu (COP), ki ne vključujejo vseh dejavnikov in porabnikov (obtočne črpalke, ventilator, odtajanje), lahko prikazujejo na videz zelo dobre vrednosti. Tako ima lahko npr. ista toplotna črpalka odvisno od standarda ali pa merilnih pogojev različne podatke o učinkovitosti. Zato pazljivo pri primerjavi COP. Vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer si lahko ogledate toplotne črpalke zrak voda, obenem pa tudi cenik.