Sanacija dimnikaSanacija dimnika na najugodnejši način

Sanacija dimnika lahko poteka na različne načine. Sanacijo dimnika lahko izvedeno tako, da v celoti porušimo stari zidani dimnik in postavimo novega. Seveda pa tovrstna sanacija zidanega dimnika ni najcenejša. Najcenejša celovita sanacija dimnika je gotovo povrtavanje dimnika, saj tako stari dimnik še ohrani svojo funkcijo. V našem podjetju vam nudimo inox cevi za dimnike in vse za sanacijo zidanega dimnika. Kot je razvidno iz našega cenika elementov za sanacijo dimnika, so naše cene ugodne. Seveda pa prevzamemo tudi sanacijo dimnikov v Ljubljani. Izvajamo vse: od izdelave dimnika za vrtni kamin do sanacije dimnika v bloku.

VEČ O IZDELAVI ZUNANJEGA DIMNIKA

Sanacija dimnika naj poteka preudarno

Ko se lotevamo sanacije dimnika, je pomembno, da se postopka sanacije zidanega dimnika ali sanacije dimnika v bloku lotimo preudarno. Kot je razvidno iz cenika elementov za sanacijo dimnika, ima vsak element svojo ceno. Zato je primerno, da pred sanacijo dimnikov v Ljubljani ali kje drugje dimnik najprej pregledamo in ocenimo, kaj je potrebno zamenjati in kaj lahko ostane. Potem naredimo načrt za sanacijo zidanega dimnika, ki mora biti optimalen. Šele na koncu se lotimo fizična izvedbe.

Sanacija zidanega dimnika z nami je zgodba o uspehu

V našem podjetju se trudimo, da sanacijo dimnika in vse v povezavi s tem izvedemo v interesu naše stranke. To pomeni, da vsa dela izvajamo v skladu s stroko, saj nam je pomembno, da je v prvi vrsti poskrbljeno za najvišjo stopnjo varnosti v povezavi z dimnikom, v drugi vrsti pa za to, da je izkoristek kurilne naprave optimalen in da ni potrebno pretirano nalaganje in s tem nepotrebna poraba kuriva. Več informacij dobite tukaj: https://www.vsi.si/ogm-bi/adaptacija-dimnika.

sanacija zidanega dimnika