Ponudba
Pošlji povpraševanje

Adaptacija dimnika - profesionalno in natančno


Nemalokdo se srečuje s problemom sanacije oz. adaptacije dimnika. Adaptacija dimnika je zelo pomembna za varnost pri ogrevanju doma. Obnova dimnika je potrebna takoj, ko ugotovite, da vaš dimnik ne deluje tako kot bi moral.

Adaptacija in sanacija dimnika


V našem podjetju smo specializirani za adaptacijo dimnika, pa tudi za njegovo obnovo. Sanacija dimnika je nekaj, s čimer ne smemo odlašati, saj v nasprotnem primeru tvegamo varnost celega doma. V našem podjetju vam bomo rade volje svetovali in vam pred obnovo dimnika pomagali odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja.


Adaptacija dimnika se svetuje predvsem v primeru starejšega dimnika. Lahko se odločite za:

  • sanacijo z delno adaptacijo dimnika: gre za sanacijo, pri kateri porušimo zgornji del dimnika,
  • sanacijo s popolno obnovo dimnika: gre za sanacijo, pri kateri se poruši cel dimnik in se zgradi novi, troslojni inox dimnik.


Za samo obnovo dimnika je zelo pomembno s kakšnim gorivom kurimo in kakšno kurilno napravo uporabljamo. V primeru, da je dimnik dovolj širok se v sam dimnik, brez dodatnega vrtanja, vstavijo inox cevi. V primeru, da je dimnik ožji od inox cevi, pa cev s povrtanjem razširimo in šele nato vstavimo inox cev v dimnik. Ker stari dimniki ne ustrezajo standardom, ki jih predpisujejo nove kurilne peči, je sanacija zidanega dimnika vse bolj pogost pojav.

Obnova zidanih dimnikov


Cena popravila dimnika je ugodna, mi pa smo pri delu zelo natančni


Adaptacija dimnika, ki nam jo boste prepustili, bo izvedena profesionalno in natančno, saj ima naše podjetje pri adaptacijah dimnika že vrsto let izkušenj. Cena popravila dimnika je pri nas ugodna, hkrati pa so vam na voljo strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri odločitvi o sanaciji dimnika. Saniran dimnik bo nerjaveč, saj je izdelan iz inoxa - nerjavečega materiala.
Za več vprašanj smo vam na voljo po telefonu, povpraševanje pa nam lahko pošljete tudi po e-pošti. Z veseljem pa vas bomo sprejeli tudi v naši poslovalnici, kjer se o obnovi dimnika lahko pogovorite z našimi strokovnjaki.

http://www.ogm-bi.si/seo-strani/izdelava-dimnika/