Da bodo vaša vhodna vrata popolna, jih lahko daste izdelati po meri

Pred nakupom vhodnih vrat morate najprej vedeti za kakšen material se boste odločili. Bodo vaša stanovanjska vhodna vrata aluminijasta, lesena ali kombinacija lesa in aluminija? Za kateri odtenek lesa se boste odločili? Kakšno okovje želite imeti vgrajeno? Bo zaklepanje tri ali pettočkovno? Bodo izdelana v enakem stilu kot so notranja? Vhodna vrata po meri ali standardnih dimenzij imajo veliko parametrov, ki jih je potrebno določiti. Pomemben je njihov dizajn, ki naj optimalno pristaja celotni hiši ali stanovanju. Če je stavba grajena v modernem stilu kateri današnje čase  prevladuje, potem bodo zanjo najboljša moderna vhodna vrata, katera lahko še polepšate z video kukalom ali vidnimi nasadili. Zanje se dobijo čudovite okrasne kape, ki bodo vaša vhodna vrata naredile še lepša. Te krasne dodatke lahko uporabite tudi za notranja vhodna vrata v stanovanjskih blokih, da bodo privlačnejša kot sosedova. Njihova zvočna izolativnost in mehansko varovanje s pomočjo kakovostnih tesnil, učinkovito skrbi za vašo zasebnost in vam nudi varnost v lastnem domu. Stanovanjska vhodna vrata morajo stanovalcem v prvi vrsti nuditi varnost in intimo. Varovanje pred vlomi je zajamčeno tudi z ojačitvami iz železa katera lahko zahtevate ko izbirate vhodna vrata po meri. Kvaliteta zunanjih plasti je zajamčena zaradi različnih materialov, s katerimi so vhodna vrata preplaščena, saj jim nudijo zaščito pred obrabo in mehanskimi poškodbami.

Vhodna vrata so lahko eno ali dvokrilna – izbira je velika

Dvokrilna stanovanjska vhodna vrata so v današnjih časih kar redka, vendar so še vedno aktualna. Pravzaprav se ljudje kar precej odločajo zanje, torej se vračajo. Za hišo grajeno v takšnem stilu, vam lahko izdelamo primerna dvokrilna vhodna vrata po meri, ki bodo narejena popolnoma po vaših zahtevah. Če so vaša želja stanovanjska vhodna vrata v enokrilni izvedbi, imate možnost izbrati vse mogoče kombinacije. Obsvetlobni stranski del si lahko omislite na levi ali na desni strani ta pa se lahko odpira ali je fiksen. Pri vsakih stanovanjskih vhodnih vratih lahko izberete tudi nad ali podsvetlobni del in vrsto stekla, ki želite imeti vgrajenega. Moderna vhodna vrata poudarijo novo vrsto gradnje, ki v zadnjih letih izstopa in  zaradi sodobnega dizajna ter želje po novem - prevladuje. Tudi moderna vhodna vrata po meri so vsakodnevna izbira naših strank, saj bi lahko rekli, da so standardne mere danes že prava redkost. Vsakdo si želi nekaj posebnega ko se odloča o videzu svojega doma. Zato morajo biti tudi stanovanjska vhodna vrata nekaj posebnega in edinstvenega, da bodo izžarevala karakter stanovalcev ne glede na to ali bodo to klasična ali moderna vhodna vrata.

Vhodna vrata

Preberite več o vhodnih vratih

Kakšna naj bodo notranja vhodna vrata?

Vhodna vrata so različna kot je različno število kupcev in njihovih želja. Tudi pri naročanju notranjih vhodnih vrat imate veliko možnosti, saj prav tako lahko izbirate material iz katerega bodo narejena, njihovo barvo, če bodo lesena imate na voljo različne vrste lesa, tudi dodatki kot so kljuke, kukala, okovje so tisto kar vhodna vrata naredijo posebna. Vse možnosti lahko preizkusite v konfiguratorju stanovanjskih vhodnih vrat in na koncu sliko celo vstavite v fotografijo vaše hiše ali stanovanja. Ta način je najlažji in je največji približek temu kako bo videti končni izdelek – vgrajena vhodna vrata po meri. Ko boste razmišljali o zunanjih ali notranjih vhodnih vratih ne pozabite na natančne dimenzije, smer odpiranja, prag, na to kakšno konstrukcijo želite ter posledično tudi njihovo debelino. S tem je povezano ali bodo vaša vhodna vrata nizkoenergijska, pasivna ali klasična. Po vaši želji jih prebarvamo z lazurnimi premazi ali s pokrivnimi barvami, ki lahko imajo tudi grobo strukturo. Ne glede na to ali se boste odločili za klasična ali moderna vhodna vrata, so vam na voljo strokovnjaki na katere se lahko obrnete z vsemi vprašanji in radi vam bodo svetovali.

Stanovanjska vhodna vrata

Več o modernih vhodnih vratih