Zakaj izbrati lesena okna?

Zaradi velike pogozdenosti Slovenije je les enostavno dostopen, prav tako pa naše gozdove pokriva ogromno vrst dreves, ki nam dajejo različne vrste lesa, ki se jih lahko uporablja za različne produkte. Za pridobivanje in obdelavo tega materiala je potrebno bistveno manj izpustov CO2

Les za okna

Lesena okna so pri nas narejena skladno z vsemi zahtevanimi evropskimi standardi ter iz nadvse kvalitetnih materialov, ki vam zagotavljajo odlično toplotno in varnostno zaščito skozi celotno celo. Poceni okna nižjih standardov vam lahko zaradi slabega tesnjenja povišajo stroške ogrevanja ter celo pripomorejo k nastanku plesni.

Lesena vrata in lesena okna za nizke cene predstavljajo le del naše pestre ponudbe. Nova okna vam nudimo v različnih barvah, dimenzijah in oblikah, hkrati pa poskušamo vselej ugoditi vašim individualnim željam in specifičnim potrebam. Okna se razlikujejo glede na različne toplotne lastnosti, inovativne tipe oziroma modele ter načine zaklenitve.

Lesena okna so dostopna v štirih različnih tipih, in sicer KLI Lignum 68, KLI Lignum 78, KLI Stil 68/78 in KLI Quadro 78. Vsi modeli se ponašajo s trojno zasteklitvijo, kar vam pozimi zagotavlja energetsko varčno kurjenje ter optimalno toplotno izolacijo, poleti pa vaš dom ohranja prijetno hladen. Za sodobna lesena okna lahko izbirate med različnimi vrstami lesa, kot je smreka, macesen, hrast, maranti ter druge. Okna so primerna za vgradnjo v objekte, kjer želimo prihraniti pri stroških za ogrevanje ter hkrati želimo moderna, estetsko privlačna okna naravnega videza. 

Naša ponudba

Naše podjetje Okna KLI Ambient d.o.o. se že dobrih 65 let ukvarja s proizvodnjo in prodajo visokokvalitetnih oken, senčil, fasad, vhodnih vrat ter drugih dodatkov stavbenega pohištva po vaših željah in potrebah. Raznolika ponudba omogoča, da vsak najde nekaj zase - ne glede na ekstravagantnost želja. 

Naša ponudba zajema:

Okna

Lesena okna

Panoramske stene

Panoramska drsna stena

Vhodna vrata

Vhodna vrata

Senčila

Senčila za okna in vrata

Dodatki

Dodatki - stekla

Fasade

Fasada za hišo