Pošlji povpraševanje

Tlakovci - izjemna kakovost in ugodna cena

V podjetju Jarc, ki domuje v Medvodah smo vodilni proizvajalci kvalitetnih betonskih izdelkov med katere spadajo tlakovci, plošče, robniki, ograje in oporni zidovi, zidaki, umivalniki ter korita. Vsi izdelki so kakovostni in na voljo po ugodnih cenah. Cena tlakovcev je odvisna od velikosti površine, ki jo je potrebno tlakovati ter od vrste in vzorca. Imamo več kot 50 let tradicije pri izdelovanju tlakovcev in ostalih betonskih izdelkov po ugodnih cenah. Nudimo tudi svetovanje, kako najbolje uporabiti naše izdelke. Zavedamo se, da bomo le tako lahko našim strankam nudili kakovostno, celovito in cenovno ugodno rešitev . Za cenik tlakovcev in ostale informacije nas obiščite v naših prostorih ali pa nas kontaktirajte po emailu ali telefonu.

Kakovostni tlakovci za vrtPoceni tlakovci za vsak okus


Tlakovci po ugodnih cenah za ureditev okolice

Želite ureiti okolico doma ali poslovnega prostora. V podjetju Cementni izdelki Jarc si lahko tlakujete okolico po cenah za vska žep. Naš slogan: trdnost, trajnost in estestka oblika poudarjajo, da kljub ugodnim cenam tlakovcev, nismo pozabili na kvaliteto. Naši tlakovci so narejeni iz najboljših materialov, zato so primerni za obremenjene površine, njihova trajnost pa zagotvaljaja prihranek pri ceni. Ko urejamo okolico je seveda pomemben zunanji videz, zato nudimo pestro izbiro tlakovcev od klasičnih h in y oblik, do antičnih in granitnih vzorcev. V kolikor želite okolico bolj zeleno, si lahko izberete tudi  tlakovce z vmesnimi prostori, kamor lahko zasejete travo. Cena tlakovcev se od vrste do vrste razlikuje, vendar smo prepričani, da boste našli primerne tudi zase.

Končni vzorec tlakovcev je odvisen od barve, ki ste jo izbrali, do oblike in velikosti. Spodaj si lahko ogledale le majhen del možnih vzorce, ki jih imata lahko vaš dovoz ali terasa.

Talkujemo lahko na številne načineKakšen vzorec tlakovcev boste imeli je odvisno od njihove oblike  Tlakovci za vrt, teraso ali dovoz  Tlakovci v Cementni izdelki Jarc        Tlakovci različnih velikosti, dimenzij in barv

Vzorci 6-kotnih tlakovcev    šestkotni tlakovci za parke    Vzorec tlakovcev oblike Š-9    oblike in vzorci tlakovanja    Vzorci polaganja se delajo po lastni izbiri    Vzorci pravokotnih tlakovcev


Cenik tlakovcev na voljo na spletni strani

Vedno več strank se odloča za nakup pri nas. Razlogi za to so: velika ponudba, kvaliteta in ugodna cena. V našem podjetju smo za vse tiste, ki ne vedo katere tlakovce izbrati, naredili vzorčni vrt, kjer lahko najdete pester izbor možnosti uporabe betonskih izdelkov, ki pripomorejo k lažji odločitvi. Cene tlakovcev lahko najdete v našem ceniku, kjer so vam na pregledn način predstavljene vse vrste tlakovcev v trenutni ponudbi. Obiščite naš spletni cenik in izberite tlakovce, primerne za vašo okolico ter se pridružite našim zadovoljnim strankam.