Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka - kakšne so cene naprav z učinkovitim delovanjem?

Toplotna črpalka je zelo učinkovita naprava, ki nas reši zagate kadar nas zebe in kadar nam je vroče, poleg tega pa je neverjetno učinkovita pri segrevanju sanitarne vode. Izbira prave je zato odvisna predvsem od namena, za katerega jo nameravamo uporabljati v svojem domu. Tako imajo toplotne črpalke na tržiču različne cene, ki so odvisne od mnogih dejavnikov. Kot naprave uporabljajo zelo različne vire energije (zrak, voda, zemlja), mnogokrat pa je odločitev za enega izmed omenjenih virov toplote odvisna od krajevnih pogojev in seveda od potreb po toploti. Žal je pri nakupu čisto vsake stvari cena precej pomemben dejavnik, ki mnogokrat odloča o nakupu oziroma izbiri, tudi, če bi se bilo v nekaterih primerih bolje osredotočiti na druge lastnosti stvari, ki jo kupujemo. Podobno je s toplotnimi črpalkami, pri nakupu katerih se je smiselno povprašati tudi o izkušnjah obstoječih uporabnikov. Seveda gre za dolgoročno investicijo, ki nam prinaša ogromno prednosti, zato se je smiselno pred samim nakupom s prodajalcem pogovoriti o dejavnikih, na katere naj se osredotočimo pri iskanju tiste prave izbire, saj bomo tako zares lahko izbrali pravo. Toplotne črpalke nam omogočajo zelo ugoden, ekološko osveščen način ogrevanja, ki ni prijazen le okolju, temveč tudi zdravju ljudi.

toplotna črpalka - ugodna cena


Kako pomembna je pri nakupu učinkovitost?

Poleg cene in izkušenj uporabnikov je zelo pomemben dejavnik pri nakupu učinkovitost naprave. Cilj je iz toplotne črpalke pridobiti več energije kot iz navadnih električnih ogrevalnih sistemov. Ker se torej cene toplotnih črpalk zrak voda in drugih med seboj zelo razlikujejo, je pri nakupu potreben premislek, za katerega si moramo vzeti dovolj časa. Pri tem moramo imeti v mislih dejstvo, da pri izbiri učinkovite naprave na dolgi rok prihranimo zelo velik znesek denarja. Okvirna cena za toplotno črpalko, ki vključuje montažo, se giblje okrog 5.000 € in sega vse tja do 25.000 €, kar pomeni, da je cenovni razpon zelo velik. Ne pozabimo na možnost pridobitve subvencije, saj gre za okolju prijazen način ogrevanja oziroma ohlajevanja.


Zakaj se odločiti za uporabo toplotne črpalke?

Te niso koristne samo pri ogrevanju prostorov in njihovem hlajenju, temveč tudi pri ogrevanju sanitarne vode. Zanesljivost in varčnost sta le eni izmed lastnosti toplotnih črpalk, nad katerimi se navdušujejo uporabniki po vsem svetu. V kolikor se sami zanimate za energetsko varčnejši način ogrevanja in hlajenja, pričnite uporabljati obnovljive vire energije iz vaše okolice. Toplotno črpalko dobite ugodno pri Orca Energiji, kjer je postorjeno za prijazne cene in veliko ponudbo naprav. Pri ogledu cenika ne pozabimo, da so končne cene odvisne od opreme in kakovosti vgrajenih komponent in nenazadnje od namestitve oziroma montaže.

Toplotna črpalka - odlične izkušnje


Že poznate prednosti nakupa pri Orca Energiji?

Obstaja toliko ponudnikov toplotnih črpalk na trgu, da morda ne boste vedeli, na katerega se je najbolje obrniti. Seveda na tistega, ki nudi brezplačno svetovanje ter je pripravljen svoje izkušnje s toplotno črpalko in pridobljena znanja deliti s stranko - kupcem. V Orca Energiji nas čakajo izjemno pestra ponudba toplotnih črpalk in prijazni, izkušeni prodajalci z večletnimi izkušnjami na tem področju. Toplotna črpalka po ugodni ceni je res lahko vaša! Ker pa vsakdo brez izkušenj potrebuje pomoč pri izbiri in ker gre za dolgoročno investicijo, čisto vsak prijazen nasvet iz prve roke pride prav. Zagotovite si ga tudi vi. Naše naprave presegajo najstrožje evropske standarde, kar dokazujejo njihovi certifikati, zato so med najboljšimi na trgu. Zmanjšajte stroške ogrevanja oziroma hlajenja stanovanja ali sanitarne vode tako, da pregledate našo ponudbo in skupaj z našo pomočjo sklenete pravo odločitev. Vse toplotne črpalke so proizvedene v Sloveniji!

TOPLOTNA ČRPALKA - POZITIVNE IZKUŠNJE Z MONTAŽO