Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka cena


Toplotna črpalka cenaToplotne črpalke za sanitarno vodo vam letno omogočijo cenovne prihranke več kot 60%. Z njimi lahko tudi ohlajamo sosednje prostore. V našem prodajnem programu imamo tri modele toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Model Zeus 230/300 je na voljo v dveh velikostih in sicer 230 l in 300 l. Velikost se izbere glede na potrebe družine po topli sanitarni vodi. Ima dva časovna intervala za uporabo nižje (nočne) cenejše tarife elektrike. Za neoporečnost vode skrbi aktivna antilegionelna zaščita. Črpalka ima možnost priključitve na druge vire ogrevanja (kurilno olje, drva, plin, pelete ali solarni sistem). Drugi model je Zeus Plus 230/300, ki ima poleg vseh naštetih lastnosti modela Zeus še sposobnost ogrevanja sanitarne vode do 60⁰C tudi ko se temperatura vstopnega zraka spusti do -10⁰C. Tretji model toplotne črpalke pa je Wave Composite. Priklopite jo na vaš obstoječi bojler, ki se tako spremeni v toplotno črpalko z zalogovnikom. Na voljo je v dveh različicah in sicer manjši z močjo 1,8 kW za priklop bojlerja do 300 l in večji z močjo 2,8 kW za priklop 400 - 800 l bojlerja. Nudimo vam subvencijo na vse 300 l toplotne črpalke cena le teh res ugodna.


Toplotne črpalke za sanitarno vodo cena


Toplotne črpalke za sanitarno vodo imajo cene
glede na velikost vgrajenega bojlerja in kapacitet za ogrevanje vode. Čeprav je na začetku investicija cenovno večja, se dolgoročno prej povrne. Cena toplotne črpalke za sanitarno vodo ja ugodna, omogočajo cenovno več kot 60% prihranka letno.

PREVERITE TUDI SANITARNE TOPLOTNE ČRPALKE


toplotne črpalke za sanitarno vodo cenaToplotna črpalka 300 l cena


Vsi trije modeli toplotnih črpalk za sanitarno vodo imajo na izbiro kapaciteto 300 l cena te toplotne črpalke. Večja kot je kapaciteta bojlerja, večji je izkoristek energije zato se takšna investicija cenovno bolj obrestuje. Na vse toplotne črpalke s kapaciteto 300 l vam nudimo našo cenovno ugodno subvencijo. Naše toplotne črpalke za sanitarno vodo so pametna naložba za prihodnost. Več na spletni strani: http://si.orcaenergy.eu/