Okna (lesena ali les/alu) so izjemno dober izolator

Okna (lesena ali alu okna) niso le odprtine za svetlobo, temveč vašemu stanovanju omogočajo tudi enostavno zračenje ter optimalno toplotno in zvočno zaščito. Lahko se odločite za lesena okna s polkni iz lesa smreke ali macesna. Naša okna ustrezajo najvišjim evropskim standardom, kar vam zagotavlja vrhunske toplotne in svetlobne lastnosti oken, poleg tega pa nikjer drugje ne boste dobili tako raznolike ponudbe za lesena okna. Protihrupna okna se ponašajo s številnimi prednostmi, poleg tega pa posamezna lesena okna (smreka ali macesen) vselej lahko prilagodimo vašim specifičnim željam in potrebam. V primeru morebitnih dodatnih vprašanj vas vabimo, da se oglasite v našem prodajno-razstavnem salonu, kjer vam bodo naši izkušeni svetovalci pomagali najti popolna lesena okna ceneje kot kjer koli drugje.

Lesena okna - macesen ali smreka

Energetsko učinkovita lesena okna ne boste nikjer našli ceneje

Nikjer ne boste našli tako izkušenega izvajalca za lesena okna- ceneje in kvalitetnejše kot pri našem podjetju preprosto ne gre! Že več kot 60 let se ukvarjamo s strokovno in ugodno proizvodnjo po naročilu ter vam tako zagotavljamo celovito ponudbo visoko kvalitetnega stavbenega pohištva. Poleg svetovanja pri izbiri za prava okna (lesena ali kombinacija les/alu) vam nudimo tudi natančno vgradnjo ter servisiranje po potrebi, s čimer zagotavljamo, da bo izbrano leseno okno (100x100 ali v drugih dimenzijah) tudi po številnih letih služilo svojemu namenu.

Poleg izjemnih toplotnih lastnosti, ki pripomorejo k energetsko učinkoviti stavbi, precizno oblikovana lesena okna kondenz preprečujejo tudi v najbolj hladnih in vlažnih delih leta. Dvo- ali troslojna lesena okna kondenz onemogočajo tudi pri starejših in večjih gradnjah, saj les kot naravni material že sam po sebi uravnava vlago v prostoru. Stanovanjskih prostorov vam tako ne bo potrebno tako pogosto zračiti, naravni material pa bo v vaš dom vnesel občutek topline. Z nakupom oken iz lesa (leseno okno 100x100, 100x120 ali v drugih poljubnih dimenzijah) si boste tako priskrbeli okolju najbolj prijazna okna ter hkrati poskrbeli za zmanjšanje stroškov, ki nastanejo zaradi toplotnih izgub.