Lesena okna - srce in duša vaše hiše

Še pred nekaj desetletji so bila lesena okna edina izbira na tržišču, ko so posamezniki opremljali svoje stanovanjske hiše, a dandanes na žalost lesena okna predstavljajo le še tretjino prodaje. Pri Okna KLI Ambient d.o.o.pa smo mnenja, da ravno naravna barva lesenih oken in vrat na zunaj odpreta in prikažeta toplino vašega doma. Glavna prednost, ki jo lesena okna lepe naravne barve prinašajo pred ostalimi materiali (PVC in aluminij) je ta, da je les okolju prijazen in naraven material. Zato se v zadnjem času tudi vse več ljudi odloča za toplino naravnega materiala k čemer je v veliki meri pripomogla tudi lesena okna eko subvencija.

Kakovostna lesena oknaLesena okna Kli LogatecTroslojna lesena okna

Okolju prijazna lesena okna in vaši denarnici všečna cena

Naša sodobna lesena okna so izdelana iz lepljenih nosilcev saj s tem preprečimo, da bi jih zob časa povesil ali ukrivil. Vsi naši leseni izdelki tudi lesena okna so prijetne naravne barve.
Ljudje se vse bolj zavedamo posledic, ki jih imamo na okolje zato je v zadnjem času tudi opaziti precejšen porast nakupov lesenih oken. Cene nikakor niso več problem, saj vam lesena okna eko subvencija zagotovi, da bo vaš nakup lesenih oken še lažji. Predvsem so lesena okna standardne dimenzije in okna po meri primerna pri gradnji nizkoenergijskih in pasivnih (okolju prijaznih) hiš.

OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO LESENIH OKEN

Kakšna pa je cena vzdrževanja za lesena okna

Največkrat je pomislek pred vgradnjo oken, kakšna pa je cena vzdrževanja lesenih oken. Resnica je, da vsa okna potrebujejo določeno mero vzdrževanja. Res pa je, da je potrebno biti pri lesenih bolj pozoren na spremembe v lesu in pri spremembi na barvi lesenih oken. Vendar pa se moramo zavedati, da se poškodbe (če se pojavijo in jih hitro opazite) lahko tudi sanira, česar se pri PVC oknih ne da. Kadar na navadna lesena okna nanesete novo plast barve bodo v trenutku videti kot nova, kar pa priznajte ni tako slabo?
Ker se zavedamo, da so časi, ko si na tržišču lahko kupil le lesena okna, ki so standardne dimenzije, že zdavnaj mimo vam bomo pomagali pri oblikovanju vaših edinstvenih lesenih oken. Cena je prav tako pomemben element pri nakupu novih lesenih oken in pri nas boste za vaš denar dobili le najboljše.