Lesena okna zagotavljajo domu toplino, varnost, domačnost in udobje

Okna Kli Ambient d. o. o. je podjetje iz Logatca, ki že vse od leta 1955 naročnikom zagotavlja celovito ponudbo stavbnega pohištva vse od svetovanja, izdelave po meri, vgradnje in servisiranja. Čeprav je na trgu široka ponudba različnih materialov, je med najbolj cenjenimi še vedno les. Okolju prijazen material daje domu varnost, toplino in domačnost. Lesena okna nudijo odlično zaščito pred vplivi iz okolja, hkrati pa zagotavljajo izjemno zvočno in toplotno izolacijo. Ponudba podjetja obsega različne profile energijsko varčnih oken čistih linij, ki omogočajo optimalno stabilnost in trdnost. 

Vsa okna so oblikovana in obdelana iz najkakovostnejših materialov ter ustrezajo vsem evropskim standardom. Okvirje iz macesna, hrasta, smreke in merantija odlikujeta 4 kratna površinska obdelava ter dolga življenjska doba, s katero se ponašajo le lesena okna. Prodaja in priljubljenost lesenih oken se je v zadnjih letih nekoliko povečala. 

Razloge za to najdemo predvsem v izredni kakovosti naravnega materiala, porastu nizkoenergijskih in pasivnih gradenj ter v eko subvencijah, ki spodbujajo uporabo okolju prijaznih materialov.