Pošlji povpraševanje

Alu les okna so odlična izbira za energetsko varčne in pasivne objekte

Alu les okna združujejo toplino naravnega materiala in konstrukcijsko stabilnost, ki jo zagotavlja aluminij. Čeprav je izdelava oken v zadnjih letih doživela precejšen razvoj, sodobni materiali ne morejo nadomestiti naravne topline pravega lesa. Okna les aluminij imajo edinstveno zasnovo, katero odlikujejo izjemne tehnične lastnosti, zmogljivost ter neomejene oblikovalske možnosti. Notranji del okna je izdelan iz lesa.

Natančneje iz macesna, smreke, merantija ali hrasta. Naraven material poskrbi za prijetno, zdravju prijazno bivalno okolje. Zunanji del okna pa je izdelan iz trpežne aluminijaste maske. Robusten, vzdržljiv material je kos še tako ekstremnim vremenskim razmeram, premišljena konstrukcija pa omogoča optimalno zračenje ter preprečuje kondenzacijo.

Okna alu les se ponašajo z vrhunskimi toplotno izolacijskimi lastnostmi, ki so rezultat napredne zasnove profilov nizke višine in lepljenega stekla v okvir. Ponudba podjetja Okna Kli Ambient d. o. o. obsega različna alu les okna, ki so primerna za novogradnjo, prenove objektov ter vgradnjo v energetsko varčne in pasivne objekte.