Kontaktne ali obešene fasade na hišah vam ugodno izvedemo v podjetjuOkna KLI Ambient d.o.o.

Fasade na hišah imajo za hišo enako vlogo kot obleka za človeka, saj hišo ščitijo pred zunanjimi vplivi. Ker je fasada zaključni sloj stavbnega ovoja, poleg tega močno vpliva tudi na videz vašega doma. V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o.izvajamo tako kontaktne kot prezračevalne oziroma obešene fasade, ki s svojo kvaliteto omogočajo udobno bivanje v notranjosti hiše, saj prispevajo k manjši porabi energije in posledično toplejšim notranjim stenam.

Kontaktne fasadeKontaktne fasade na hišah so klasična izbira

Izbira materiala in barve fasade naj ne ostaneta izbiri za konec gradnje, pač pa vam svetujemo, da se glede izbire fasadnega sistema že pred gradnjo posvetujete z našimi strokovnjaki. Pri izbiri fasade na hišah morate upoštevati tudi vizijo vašega arhitekta, s čimer lahko ustvarite celostno res dovršen projekt. Pri nas najbolj poznane kontaktne fasade imajo zaključni sloj nanesen preko mrežice na toplotno izolacijo, ki je najpogosteje iz stiropora. Poleg tega pa naše podjetje izvaja tudi obešene fasade, ki predstavljajo dobro rešitev predvsem zato, ker imajo končni sloj odmaknjen od izolativne ravnine, običajno s paneli iz umetnih mas ali pa z lesenimi deskami.

OGLEJTE SI NAŠO PESTRO PONUDBO

Obešene fasade na hišah omogočajo dobro prezračevanje

Bistvo take vrste fasad je, da imajo med izolacijo in končno fasadno oblogo prezračevalni kanal, po katerem se fasada lahko prezračuje. Zaradi tega poleti ne pride do pregrevanja zaradi sončne energije, kar omogoča ugodno rešitev pred pregrevanjem. Ne glede na to ali se odločite za obešene ali kontaktne fasade, je cena fasade na hišah v našem podjetju konkurenčna, izbirate pa lahko različne moderne barvne fasade. V našem podjetju vam poleg fasad omogočamo tudi PVC okna po meri, lesena polkna, senčilaza okna in vhodna vrata iz različnih materialov, s katerimi boste okolico svojega doma naredili zares privlačno. Cena fasade na hišah je z našim podjetjem ugodna, omogočamo pa vam tudi izbiro moderne barvne fasade po vaši izbiri in željah.