Pošlji povpraševanje

Polaganje tlakovcev - cena za dobro delo je predvsem v zadovoljstvu

Polaganje tlakovcev


Pri polaganju tlakovcev je cena podjetja Jarc. Predvsem zadovoljstvo strank za kvalitetno in hitro opravljeno delo. Vsaka stranka pomeni namreč dobro priporočilo za naprej in vsi vemo, da dober glas seže v deveto vas. Tlakovanje dvorišč je tradicija v podjetju že več kot 50 let, ukvarjamo pa se tudi z izdelavo najrazličnejših betonskih izdelkov, s polaganjem betonskih plošč, s polaganje travnih plošč, naši tlakovci krasijo zasebne in javne površine po celotni Sloveniji ter tudi izven meja naše države. Uporabnike prepričajo kvaliteta, strokovnost, pestra ponudba, ažurnost ter ugodencenik polaganja tlakovcev.


Jarc polaganje tlakovcev - cena in ostale prednosti


V podjetju se ukvarjamo z izdelavo betonskih izdelkov, s polaganjem betonskih plošč, s polaganjem travnih plošč, z izdelavo betonskih ograj, stebričkov in palisad, betonskih koritnic, robnikov, kanalov in rešetk, stopnic ter s polaganjem tlakovcev. Cena storitev je naročnikom seveda pomembna, zato je naš cenik polaganja tlakovcev prijazen za vsak žep. Cenik polaganja tlakovcev je objavljen na spletni strani.


Polaganje tlakovcev - cenik in postopek


Smo med vodilnimi podjetji v Sloveniji zapolaganje tlakovcev. Cenik vseh izdelkov je dostopen na spletni strani podjetja, kjer najdete tudi druge koristne informacije, povezane spolaganjem tlakovcev. Ceno določamo na kvadratni meter, lahko pa je odvisna tudi od drugih dejavnikov (od priprave tal, posteljice, robnikov in podobnega).


Cenik polaganja tlakovcevPred polaganjem tlakovcev in določitvijo cene se posvetujemo s stranko o njenih željah. Delo se razlikuje glede na to, ali vas zanima polaganja tlakovcev,betonskih ploščali polaganje travnih plošč. Nato pripravimo podlago tako, da bo površina obstojna in uporabna. Debelina podlage je odvisna od vrste položenih tlakovcev, cenik pa upošteva tudi zahtevano nosilnost in teren, obremenilnost in temperature. Podlaga je ponavadi debela od 20 do 30 centimetrov, pri zelo obremenjenih površinah pa 40 centimetrov. Po potrebi v tej fazi vgradimo tudi vse potrebne instalacije in pripravimo posteljico (3 do 4 centimetrski sloj peska). Ko je vse pripravljeno, začnemo spolaganjem tlakovcev.Cenakončane storitve je seveda odvisna tudi od materiala, ki ga izbere stranka. Ponudbo najdete na spletni strani podjetja Jarc.

CENA TLAKOVCEV