Lepilni trakovi in povezovalni trakovi za palete: ugodne cene!

Lepilni trakovi predstavljajo pomemben del ponudbe spletne trgovine Avto Minjon. Zagotovo so lepilni trakovi eden izmed osnovnih embalažnih pripomočkov. Kakovostni lepilni pripomočki primernih dimenzij vam pridejo prav v številnih vsakodnevnih situacijah. Na voljo so vam tako lepilni trakovi za ročno kot za industrijsko lepljenje. Ugodna cena lepilnih pripomočkov vas bo prijetno presenetila, podobno pa velja za njihovo kakovost.

lepilni maskirni trakovi


Bogata ponudba embalažnega materiala - lepilni in povezovalni

V kategoriji embalažnega materiala vas čakajo različni lepilni trakovi, ovijalne folije ter povezovalni trakovi za palete. Na voljo pa vam je tudi obod/okvir za palete, natančneje evro palete (gre za palete standardnih dimenzij 1200 x 800 x 144 mm; v uporabi sta dve različni izvedbi evro palet, glede na princip nalaganja tovora na palete). Ponudba embalažnega materiala je dovolj raznolika, da boste v njej zagotovo našli tisto, kar iščete - naj bodo to klasični lepilni trakovi, posebni lepilni pripomočki za specifične okoliščine ali pa močnejši povezovalni trak za tovor, palete idr. Pri nas pa lahko kupite tudi dodatne pripomočke, ki bodo poenostavili lepljenje.


V ponudbi različni lepilni trakovi - tudi maskirni

Izbirate lahko med različnimi lepilnimi materiali. Med drugim vam je v kategoriji lepilnih trakov na voljo tudi maskirni trak. Ta je uporaben kot zaščita pri pleskanju, maskirni trak pa pride prav tudi avtoličarjem ipd. Če boste uporabili naš maskirni lepilni trak, vam ne bo treba skrbeti glede ostankov lepila, primeren pa je za lepljenje na različnih materialih. Kakovosten maskirni trak lahko pri nas kupite po zelo ugodni ceni, izbirate pa je mogoče med različnimi dimenzijami lepilnih materialov in velikostmi pakiranj. Podobno kot pri drugih vrstah lepilnih materialov se vam tudi pri maskirnem traku še posebej splača nakup večjih količin, saj si lahko tako obetate precejšne prihranke. Natančen cenik si oglejte v naši spletni trgovini, ob posameznih lepilnih pripomočkih.

povezovalni trakovi za palete in za tovor


Kakovosten tekstilni trak - povezovalni trak za tovor

Potrebujete močnejši povezovalni trakovi za palete oziroma za povezovanje različnih izdelkov? Ena izmed možnosti je tekstilni trak, natančneje poliester povezovalni tekstilni trak za palete idr. Čeprav je poliester tekstilni trak zelo lahek, je tudi izjemno močan in trpežen (pretržna sila je 670 kilogramov). Obenem je poliester tekstilni trak, namenjen povezovanju, vodoodporen, dobro pa se obnese tudi ob močnejših dražljajih. Zagotovljena je stabilnost in optimalna prilagoditev paletam oziroma izdelku, ki ga želite povezati.


Drugi povezovalni trakovi za palete in tovor

Poleg tekstilnega so vam na voljo tudi drugi povezovalni trakovi za palete oziroma tovor: kovinski in jekleni ter PET in PP povezovalni trak - za tovor, palete oziroma izdelke po izbiri. Ne spreglejte niti naše ponudbe orodja in pribora za povezovanje palet oziroma različnih izdelkov. Gre za pripomočke, ki lahko bistveno skrajšajo čas dela (povezovanje palet idr.) in vam tako prihranijo precej energije, obenem pa poskrbijo za večjo natančnost pri povezovanju. Tako so zagotovo investicija, ki se vam splača. Izkoristite priložnost, da si poenostavite povezovanje palet in podobna opravila!

PP POVEZOVALNI TRAKOVI ZA PALETE IN KOVINSKE SPONKE


Lepilni in povezovalni trakovi za palete ter drugi izdelki po ugodni ceni

Preverite našo ponudbo in se prepričajte, da so lepilni trakovi pri nas resnično izjemno ugodni, še posebej ob večjih nakupih. Lepilni trakovi vam pridejo vedno prav, zato ne odlašajte z naročilom. V naši spletni trgovini si lahko vse izdelke natančno ogledate oziroma preučite njihove karakteristike - in nato izberete lepilne materiale, ki so najprimernejši za vaše delo. Z našimi lepilnimi trakovi in drugimi pripomočki za lepljenje bo delo opravljeno hitro in natančno. Izbirate lahko med različnimi vrstami, dimenzijami, barvami in drugimi lastnostmi lepilnih materialov. Ne glede na to, za kateri lepilni pripomoček/material se odločite, vas bo zagotovo navdušila zelo ugodna cena. Seveda pa naša ponudba ni ugodna le, ko gre za lepilne trakove in druge pripomočke za lepljenje, ampak vas ugodne cene čakajo tudi ob nakupu povezovalnih trakov za palete oziroma za povezovanje tovora ipd. Vabljeni!