Lepilni trakovi v različnih dimenzijah, pp trak in ostali trakovi po ugodni ceni

Lepilni trakovi sodijo med najbolj prodajane in iskane pripomočke za pakiranje, prav pa pridejo tudi pri marsikaterem drugem opravilu doma ali v delavnici. Brez zadržkov lahko rečemo, da so lepilni trakovi izredno priljubljen in uporaben pripomoček, prav pridejo predvsem pri zapiranju kartonastih škatel, kadar morajo biti škatle dobro zaprte, da se med transportom blago ne bi poškodovalo. Lepilni trakovi niso prisotni samo v domačem okolju, zelo uporabni so tudi v različnih industrijah. V podjetju Avto Minjon d. o. o. lahko na enem mestu najdete vse za pakiranje, vključno z različnimi lepilnimi trakovi, kot so na primer pp lepilni trak, ki je lahko širok ali ozek (selotejp), tekstilni lepilni trakovi, embalažni materiali, lesen pakirni material itd. Poleg pakirnega materiala pa so vam na voljo tudi različni pripomočki, s pomočjo katerih boste delo pakiranja opravili v krajšem času in bolj učinkovito. Cena lepilnih trakov in ostalega pakirnega materiala je konkurenčna in ugodna, ogledate pa si jo lahko tudi na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vsi podatki o željenem izdelku.

PP lepilni trakcena za lepilni trakLepilni trak za pakiranje


Lepljenje različnih materialov s kakovostnimi lepilnimi trakovi

Embalažni lepilni trakovi sodijo med najbolj iskane in priljubljene, najbolj priljubljeni pa so tisti v rjavi barvi. Poleg rjavega lepilnega traku pa lahko pri nas dobite tudi bele in prozorne (lepilni trak selotejp), ki so na boljo v različnih širinah in dolžinah. Tudi ti trakovi se največkrat uporabljajo prav za pakiranje oziroma zapiranje različnih kartonastih škatel in ostale embalaže. V naši ponudbi pa so tudi izredno trpežni in kakovostni pp lepilni trakovi, ki so namenjeni zapiranju ali lepljenju večjih kartonastih škatel in embalaže, ki se po uporabi reciklira. Veste, zakaj je pp lepilni trak najboljša izbira? Pp lepilni trak je okolju prijazen, kar pomeni, da ne onesnažuje okolja. Primeren je ročno lepljenje tako gladkih kot tudi manj gladkih in grobih materialov, uporablja se lahko pri nizih in visokih temperaturah. Tovrsten trak je odporen proti vlagi in staranju. Preverite našo ponudbo lepilnih trakov, v kateri boste našli tudi kakovostne trakove v različnih širinah in z različnim navitjem in natezno trdnostjo.

LEPILNI TRAK ALI PO DOMAČE SELOTEJP


Ozek ali širok trak za pakiranje po ugodni ceni

V naši ponudbi boste našli tako ozek kot širok lepilni trak, cena pa je konkurenčna. Če se odločite za nakup večje količine, se vam bo nakup še bolj izplačal. V ponudbi imamo tudi pp (polipropilenski) potiskan trak za pakiranje in označevanje paketov, ki vsebujejo steklo ali podobne lomljive izdelke, na voljo pa je v rdeči barvi. Priljubljen je tudi pvc trak, ki je na voljo v različnih barvah (moder, rumen, rdeč itd.). Pohvali se lahko s tihim odvijanjem, primeren pa je za lepljenje srednje težkih in težkih škatel ter za povezovanje izdelkov v skupke. Širina traku je 50 mm, navitje 66 m, debelina medija je 0,033 mm, debelina traku pa 0,053 mm. Lepilo na traku je kavčuk, raztezek pred pretrganjem kar 70 %, pretežna sila pa več kot 90 N. Odporen je tudi na temperature do 80 ï‚°C.

Lepilni trakovi


Ostala ponudba trakov za pakiranje

Poleg klasičnih lepilnih trakov za pakiranje pa vam nudimo tudi tekstilne trakove, ki so izredno uporabni. Odporni so na trganje v vzdolžni smeri, v prečni smeri pa so enostavni za pretrganje. Premazani so s kakovostnim lepilom, ki omogoča odstranjevanje traku brez puščanja sledi. Na tekstilne trakove lahko tudi pišete. Poleg trakov pa boste v naši ponudbi našli tudi priljubljene stretch folije za pakiranje ter ostale folije in pripomočke, s katerim si lahko delo močno olajšate.


Lepilni trakovi in ostali pakirni material na enem mestu

Ne glede na to, ali potrebujete lepilni trak selotejp ali lepilne trakove za industrijsko rabo, pri nas lahko dobite kakovosten pakirni material na enem mestu. Preverite cene trakov na spletni strani ali pa nas obiščite v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri nakupu.