Led žarometi in njihove prednosti

Led žarometi so v zadnjih letih doživeli velik preskok v tehnologiji in nadomeščajo ostale alternative. Led dnevne luči za osebni avto so varčnejše, svetlejše in imajo veliko daljšo življenjsko dobo, tako da se vam bo ob nakupu led žarometov zdelo, kot da jih sploh nikoli ni potrebno več menjati. Obstajajo pa tudi druge prednosti led luči: avto bo bolj viden, vidljivost se bistveno izboljša (predvsem zaradi usmerjene svetilnosti led žarometov), led dnevne luči za osebni avto s ekološko prijaznejše in stoodstotno razgradljive, emisij CO2 ni, so pa tudi popolnoma odporne na tresljaje, premike in udarce iz okolja ter delujejo pri ekstremnih temperaturah (nizih in visokih), tako da vas led žarometi ne bodo pustili na cedilu.

led dnevne luči za osebni avtoRazlične kvalitete led dnevnih luči za osebni avto

Tudi med led dnevnimi lučmi za osebni avto obstajajo razlike v svetilnosti. V spletni trgovina led luči Avto Minjon d. o. o. so na voljo:

  • led meglenke za avto,
  • stranski led žarometi,
  • glavne led dnevne luči za osebni avto in
  • kompleti.

Kvaliteta vseh led žarometov je nesporna, če vam izbira povzroča težave, pa se lahko obrnete na strokovnjake pri nas, ki se vam bodo stoodstotno posvetili in vam pomagali izbrati najprimernejše led žaromete za vas.

Načini plačila za led dnevne luči za osebni avto in dostava

Postopek nakupa led žarometov v spletni trgovini Avto Minjon d. o. o. je enostaven. Prebrskajte med led dnevnimi lučmi za osebni avto in drugimi izdelki. Ko najdete led žaromete, ki vam ustrezajo, jih dodajte v košarico in zaključite nakup. Omogočamo več načinov plačila, in sicer s plačilno kartico Mastercard, Visa, Maestro, Diners in American Express ali na šest obrokov za zneske, ki so višji od 300 evrov. Led žaromete vam dostavi Pošta Slovenije - če je izdelek na zalogi kar naslednji dan, drugače pa vse led dnevne luči za osebni avto in druge izdelke prejmete najkasneje v treh delovnih dneh po prejemu naročila.

TUDI POZICIJSKE LUČI SO LAHKO LED


led žarometi AvtoMinjon