Led luči za avto - raznovrstna izbira kvalitetnih proizvajalcev

prodaja led luči za avtoPodjetje Avto Minjon d.o.o., ki ima sedež na Partizanski cesti 24 v Rakeku v sedanji obliki deluje od leta 2001 ter se ukvarja s prodajo dodatne opreme za avtomobile (led luči za avte, pnevmatika, platišča itd). Podjetje je v 100% lasti direktorja Francija Benčana in stalno povečuje svoj obseg poslovanja, obenem pa nas veseli, da smo se iz osnovnega programa prodaje rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila razširili na potrebe povpraševanja industrije v tem delu Slovenije. Nudimo kvalitetne led dnevne luči za osebni avto, priložena je vsa potrebna homologacija za led luči, tako da ste ob nakupu lahko popolnoma brezskrbni.


Led luči za avto - boljša kvaliteta in daljša življenjska doba

V našem podjetju nudimo kvalitetne led luči za avte, ki bodo poskrbele, da bo vaša vožnja na cesti bolj varna in varčna. Led luči za avto zagotavljajo boljšo kvaliteto luči, obenem pa svetijo močno kljub majhni napetosti, porabijo manj energije in so energetsko varčnejše. Led dnevne luči za osebni avto so bolj vzdržljive od navadnih in imajo daljšo življenjsko dobo, kar pomeni, da ne bo potrebna menjava le-teh vsako leto. Poleg prodaje led luči za avto, lahko izbirate tudi med led lučmi za ostala vozila.

OGLEJTE SI PONUDBO ŽAROMETOV IN SVETIL ZA OSEBNA VOZILA


Led dnevne luči za osebni avto Fristom FT-030

led dnevne luči za osebni avto s homologacijoMed pestro izbiro led dnevnih luči za osebni avto so najbolj prodajane led dnevne luči Fristom FT-030, ki so namenjene za osebni avto in s katerimi je vožnja avta veliko bolj varčna, obenem pa je življenjska doba led dnevnih luči za avto izjemno dolga. Led luči za avto so v naši spletni ponudbi na voljo po izjemno ugodni ceni, saj lahko najdete veliko število akcij s popusti, a vam obenem zagotavljamo, da boste privarčevali zgolj pri ceni, nikakor ne pri kvaliteti. Poleg led luči za avto priložimo potrebne dokumente za homologacijo. Prodaja led luči za vsa vozila je doma v podjetju Minjon.