Pozicijske luči za osebna in tovorna vozila ter prikolice

Vsako osebno in tovorno vozilo mora biti opremljeno z ustreznimi dnevnimi in nočnimi lučmi. Zakon v Sloveniji narekuje uporabo luči na avtomobilih in ostalih vozilih. Če iščete kvalitetne pozicijske in ostale luči za vaše vozilo, vas vabimo, da si ogledate ponudbo svetil v podjetju Avto Minjon d. o. o. Poleg ostalih rezervnih in nadomestnih delov za avtomobile, tovorna vozila in traktorje, imamo za vas bogato ponudbo svetil za vozila. Med drugim tudi pozicijske luči, led pozicijske luči, dnevne led avtomobilske žaromete, pozicijske luči za prikolico, luči za registrske tablice, rotacijske luči, stop svetilke in še mnogo drugega. Vsi artikli v naši ponudbi so na voljo v različnih barvah in dimenzijah. Preverite sami in nas obiščite. Z veseljem vam bomo pomagala poiskati primerne led pozicijske luči ali pozicijske led luči za prikolico.

led pozicijske lučiPozicijske luči

Kaj so pozicijske luči in zakaj jih uporabljamo

Če se sprašujete, kaj so pozicijske led luči, potem imamo za vas odgovor. Pozicijske luči se nahajajo na sprednji in zadnji strani vašega avtomobila, tik pod glavnim avtomobilskim žarometom. Izredno pomembne so predvsem pri nočni vožnji, saj dodatno osvetlijo vaš avtomobil, da ste bolj vidni ostalim udeležencem v prometu. Kot že samo ime pove, pozicijska luč določi pozicijo avtomobila oziroma vozila. Zakon določa tudi barvo pozicijskih luči, ki ne sme biti rdeča. Zadnje čase so izredno priljubljene modre pozicijske luči, ki naredijo vaš avtomobil bolj atraktiven. V naši ponudbi pozicijskih luči boste zagotovo našli, kar potrebujete. Poleg belih led pozicijskih luči so na voljo tudi rumene in rdeče pozicijske luči.

ORANŽNE LED LUČI 48W

Ostala oprema z montažo pozicijskih led luči

V ponudbi boste našli tudi gumi podloge za montažo pozicijskih luči in nosilce za pozicijske luči. Na voljo so torej različne pozicijske led in ostale luči, med drugim tudi pozicijske luči za prikolico, tovorna vozila in traktorje. Če torej potrebujete kvalitetne pozicijske ali katerekoli led luči za osebni avto, potem vas vabimo, da si na naši spletni strani ogledate raznovrstno ponudbo. Prepričani smo, da boste našli, kar potrebujete. Nakup pozicijskih led luči, modrih ali ostalih luči v naši spletni trgovini se bo še bolj izplačal, saj boste ob nakupu prejeli dodatne točke, ki jih boste lahko ob naslednjih nakupih unovčili.